Wet n Wild ~ Lady and the Vamp - Megaslicks balm stain

by - Saturday, July 26, 2014

Suradnja s Wet n Wild Croatia se nastavila :) Ovoga puta donosim zanimljiv, simpatičan proizvod, za kojeg slobodno mogu reći da mi je trenutni favorit što se usana tiče.


Ako ste kao ja fan tamnijih boja na usnama, pogotovo berry nijansi,  ali niste svaki puta raspoložene nanositi ruž precizno, te ga popravljati cijelo vrijeme, ovaj proizvod je idealno rješenje za takve dane :)


20140712_142513



Kao i svi Wet n Wild proizvodi, i ovaj dolazi zapakiran, odnosno omotan tankom prozirnom folijom. Osim što štiti da netko drugi testira boju na svojim usnama ili rukama, isto tako sprječava da poklopac padne, te da se balzam otvori.


20140712_142710


20140712_142744


Balzam dolazi u obliku bucmaste olovke, ovo ste vjerojatno vidjeli već, jer je većina brendova izbacila proizvode za usta i u ovom obliku. Vjerojatno najpopularniji je Cliniqueov Chubby Stick.


Dolje se može odvrnuti, te izađe dodatno proizvoda, kad potrošite.


Poklopac je proziran, kao i kod svih ostalih njihovih proizvoda za  usne. Kod otvaranja i zatvaranja poklopac mi ne stvara probleme na način da okrzne dio balzama, i da balzam ostaje na njemu, kao što mi to rade njihovi Mega last lip color ruževi.


Ambalaža mi se stvarno sviđa, jer je praktična. Ovaj poklopac ne pada s nje. Balzam mogu slobodno nositi u torbi. Nekako je ugodno rukovati s njime.


Ono što me totalno osvojilo je naziv ove nijanse - Lady and the Vamp, skužila sam da me u zadnje vrijeme češće kupi ime  neke nijanse, nego sama ambalaža.


20140726_132938


20140726_132954


Jako mi se sviđa umjerenost ove predivne berry nijanse. Možete ju nanijeti jako lagano, tek toliko da Vam poboja usne, a možete ju i nadograđivati da postignete tamniju i uočljivu boju. Super je za cure koje se ustručavaju nositi tamnije ruževe, jer ćete s ovim dobit malo dramatičniju boju na usnama, bez da bude napadna. 


Ovaj proizvod je BALM STAIN - u početku kada ga nanosite je balzam, koji stvarno lijepo njeguje usne. Tekstura mu je nešto poput Baby Lips ako ste ih probali, samo što je sam balzam malo tvrđi. U dodiru s usnama postaje jako nježan. Stvarno ga je lako nanositi, boja balzama se lijepo raspoređuje na usnama, ne razlijeva se sa strane - dobijete urednu, lijepu pigmentaciju.


Nakon nekog vremena balzam više ne osjetite na usnama, odnosno izgubi se to njegovo svojstvo da omekšava usne i pretvara se u stain. Ostaje samo pigmentacija balzama i kad dodirujete usne, imate dojam da su bez ruža. To je odlično jer Vam usne nisu masne, ljepljive, a imate boju na njima. Možete jesti, piti i pričati, a pigmentacija će ostati jedno duže vrijeme. Nakon 2-3 sata boja će postati nježnija, ali je i dalje lijepo vidljiva.


Ovaj balzam ne bih preporučila za stvarnu/ozbiljnu njegu ispucanih usana, za to koristite proizvode kojima ste već vjerni. Ali je stvarno korisno imati ovako nešto, jer dok nosite boju na usnama, istovremeno ih lagano njegujete, pa ne postoje opasnost da će vam isušivati usne :)


snapshot (12)


snapshot (13)


Kamera je malo isprala boju balzama, uživo je malo bogatija, ali da malo dobijete ideju kako izgleda na usnama :)


Ovi balzami u boji dolaze u 6 modernih nijansi, a cijena im je 29,90 kn :D



*PR proizvod




Kako vam se čini ovaj balzam? Jeste li ih isprobale? Koju nijansu? :) 


Hvala na čitanju! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

30 comments

  1. Nisam isprobala,ali sviđa mi se ova nijansa.

    ReplyDelete
  2. Bas je predivan uzivo, puno jaci nego na slikama i super ti stoji :) mislim da mi je to uz Revlon Lip Butter u nijansi raspberry me najljepsa berry nijansa dosada :)

    ReplyDelete
  3. da, baš je predivna i posebna :D
    ma ja volim svaku berry hehe :D :D najdraža boja <3

    ReplyDelete
  4. Ja baš volim proizvode tog tipa :) I nijansa mi se jako sviđa.

    ReplyDelete
  5. meni je ovo prvi put da ovako nešto imam/isprobavam :D i vjerojatno nije zadnje što sam kupila, jer je baš super :D pogotovo za svakodnevni look ili kad smo u žurbi :) :D

    ReplyDelete
  6. Super je :) Gledam te balm stainove otkad su došli kod nas, ali nikako probati konačno :)

    ReplyDelete
  7. Isprobaj svakako, ima bas lijepih nijansi, a cijena je pristupačna :-) :-)

    ReplyDelete
  8. Prvo moram da pohvalim ime, sviđa mi se :) A nije da mi se nijansa ne sviđa pa i nju da pohvalim :D I šteta, šteeeta što WnW nema u BiH :/

    ReplyDelete
  9. Imam, ali u nekoj jarkoj pink nijansi :D iako nisam fan takvih boja, jako je često nosim. Tu nijansu koju tiimaš bih sigurno prije odabrala nego neku jarku, ali sam se zaljubila u tu koju imam :D Meni je trajnost nešto bolja, koliko sam primijetila i može mi trajati oko 5-6 sati na usnama :)

    ReplyDelete
  10. Jako lijepa nijansa i super ti stoji. Nisam još isprobala ove njihove proizvode, ali svakako budem :)

    ReplyDelete
  11. boja je prekrasna i sviđa mi se mogučnost nadogradnje pogotovo mene koja zazirem od tamnijih boja

    ReplyDelete
  12. Divna je nijansica, želim ga :) A tebi super stoji :) :)

    ReplyDelete
  13. odlicna kombinacija, boja je super :)

    ReplyDelete
  14. da ime je stvarno predivno,, možda najljepše ime nekog proizvoda koje posjedujem :D
    nadam se da će doći do Vas, tj. mora :D

    ReplyDelete
  15. da, tako lijepo sjeda i i izgeda na usnama, vjerujem da su i druge nijanse divne :D

    ReplyDelete
  16. isprobaj svakako :D 30 kn su, pa počni s barem jednom nijansom hehe :D

    ReplyDelete
  17. i meni se ta nadogradnja sviđa, jer ni sama nisam raspoložena svaki dan usne šminkati jako :D ovo je super stvarčica :D

    ReplyDelete
  18. da, stvarno odlično smišljen proizvod :D i ova boja <3

    ReplyDelete
  19. Hvala ti <3 nabavi si, vjerujem da će na tebi izgledat prekrasno :D :D

    ReplyDelete
  20. Nijansa je super, ja ću sebi odabrati nešto malo ipak svijetlije.

    ReplyDelete
  21. da :) ima lijepih roskastih i breskvastih, vjerujem da će ti se nešto svidjeti :D

    ReplyDelete
  22. […] Wet n Wild Megaslicks Balm Stain, nijansa Lady and the Vamp – bliži se kralj ljeta i početak jeseni, zaželjela sam se svojih najdražih berry nijansi. Ova je odlična, umjerena berry nijansa. U početku djeluje kao balzam za usne, a kasnije se pretvara u stain. Trenutni favorit među ruževima za usne :) Recenzija.  […]

    ReplyDelete
  23. Obožavam ovakve nijanse i bez problema nosim tamnije ruževe tj. jedva čekam jesen baš zbog tamnijih boja:D Mislim da ću probati ovaj proizvod, nije skup, nijanse su divne, a ako ništa poslužit će kao balzam :)

    ReplyDelete
  24. ostavlja stvarno zavidan trag boje, onako taman da se primjeti, a da nije prenapadno :D
    predlažem da slobodno malo prije nanošenje ovog balzama naneseš neki univerzalni, jer kad se ovaj pretvori u stain nekim zna isušivati usne :)

    ReplyDelete
  25. […] ali jako malo :D Djeluje mi kao odlična kombinacija Wet n Wild ruževa Sugar Plum Fairy i Lady and the Vamp […]

    ReplyDelete
  26. […] brendova je izbacila neku svoju varijantu. O sličnom proizvodu pisala sam prošlo ljeto – Wet n Wild ~ Lady and the Vamp , no Colour Soft je Wet n Wild – ovom samo vizualno sličan, teksture su ipak nešto […]

    ReplyDelete