Pages

Desk Essentials ~ Summer 2015

Danas me uhvatilo da pišem o svom radnom stolu i stvarima koje se trenutno nalaze na njemu. Naravno, ova postava nije stalna. Kako volim stationery, odnosno uredski pribor i detalje, tako često kupim ili dobijem neku novu sitnicu, koja bi se mogla naći na stolu. No, ovo su sitnice, koje su zadnjih mjesec dana na njemu, a vjerujem da će se do jeseni i zadržati tamo, budući da na jesen volim promjene u bojama, kako na licu, tako i u interijeru, a samim time i na radnom stolu :)


6



Nemam onaj kul bijeli stol, već ovaj jednostavni drveni :D i jako ga volim :D Imam ga sigurno negdje 6-7 godina i još uvijek se dobro drži, kvaliteta mu je sasvim dobra. Ponekad bi voljela da je malo širi, kako bi mogla još neku svoju kramu staviti na njega, no možda je bolje da je ovakav :D Tjera me da držim određenu organizaciju na njemu, čistim ga, te razmještam stvarčice na njemu :D


Nalazi se odmah uz prozor, tako da dobar dio dana i godine imam prirodan izvor svjetlosti na njemu. Moj prozor gleda odmah na ulicu, pa tako u pauzama između učenja, bloganja i fejsanja promatram ljude koji prolaze :D Po ljeti promatram lijepo cvijeće koje mama posadi, a po zimi prve, bogate pahulje :)


20150622_165343


Kada se spusti mrak, tada upalim ovu lampu da bolje vidim što čitam :D Stolna lampa je kupljena u Jysku, ne sjećam se koliko je koštala, jer i ona ima već poduži staž kod mene. Uz nju su gratis došle crno-bijele fotografije svjetskih gradova, koje nikako da iskoristim u fotkanju proizvoda za blog :D


20150622_170457


Na blogu sam pisala o CANDLE LAND ~ Magic Beanz Selection proizvodima i od kako sam ih dobila na recenziju, ne napuštaju moj stol :D Trenutno je u akciji Sweet Cherry Pie i miris joj je toliko bogat, divan i zbog njegove intenzivnosti lučicu držim upaljenu najviše 2 minute :)


20150622_165045


Naravno da se moraju naći i kozmetički pomagači, odnosno kozmetički pribor :D Volim da mi ove stvari budu pri ruci, posebno kada radim nešto na što se volim koncentrirati i ne želim se često dizati od stola. Dva od tri uslikana proizvoda sam recenzirala, a to su - Figs & ROUGE balzam za usne i Afrodita Aroma  krema za jačanje noktiju, još jedan odličan proizvod, koji sigurno kupujem kada ga potrošim :) Ostala je za recenzirati L'Occitaneova krema za ruke i stvarno se nadam da post o njoj ide ubrzo :D <3


20150622_164953


20150622_165430


Evo ponovo i slike mog novog laptopa :D Obožavam ovaj trenutni wallpaper na njemu i naravno, želim takvu šalicu :D Radi se o ASUS X751L. Nemam što tu puno pričati, znate i sami da je danas nezamislivo išta napraviti i obaviti bez nekog ovakvog stroja :D


20150622_165655


Zatim kemijske, koje sam bila pokazala na Facebooku i Instagramu :D Naručila sam ih --> ovdje. Deset slatkih kemijska, šarenih dizajna koje se razlikuju jedna od druge i pišu u različitim bojama :D Ne preferiram ih za neko dugo pisanje, više za podnaslove, bitne pojmove ili definicije i podvlačenje :D Osim što su funkcionalne, super su ukras na stolu :D Nalaze se u čaši / svijećnjaku iz KIK-a, kojeg je mama kupila oko Božića :)


20150622_165616


20150622_165625


Slatki blokić iz Accessorize-a, koji ima dvije strane, pa ovisno o raspoloženju okrećem ga na jednu od te dvije :) Trenutno sam više raspoložena za cvjetni, moderan dizajn :D Odličan je i kao ukras na stolu, za pisanje podsjetnika, a ponekad i za nošenje u torbi :D


20150622_165752


I ovu kriglu sam pokazivala na blogu i društvenim mrežama. Kupljena je nedavno u Kauflandu, za 15-tak kuna. Nisam sigurna da li ih još drže, ali vrijedi provjeriti, jer Kaufland stalno dobiva neku novu robu :D Ako Vam se žuri imati ovakvu sličnu, čula sam da ih KIK  i NKD trgovine imaju. Krigla je super, jer dugo čuva svježinu vode. Ako se preko noći probudim žedna, voda je friška. Ima ovaj poklopac, tako da sitni kukci ne mogu upasti u nju :D Jako mi se sviđa njen dizajn, mislim da je idealna za neki piknik ili bilo kakav boravak u prirodi :D Žao mi je što nisam odmah kupila više :D


20150622_170030


Na kraju je ostao ovaj savršeni rokovnik, koji je moj život haha :) U njemu pišem ideje za blog, ispitne rokove, bitne kontakt informacije ili podsjetnike :D Rokovnik je zapravo kao bilježnica s debljim koricama, nisam veliki fan rokovnika, gdje je sve odmah organizirano, radije sama organiziram svoj mess :D Da ga netko otvori, ne bi mogao išta dešifrirati :D Ali ja se u njemu odlično snalazim. Ako radim na recenziji nekog proizvoda, ili više njih, tada pišem natuknice i misli koje imam u vezi tog proizvoda, na taj način mi je poslije lakše sastaviti što detaljniji post. Radim naslove budućih postova i sl. Veliki pomoćnik da se što bolje organiziram na blogu i u životu :)


Zatim ova slatka pernica, kupljena za nekih 2 dolara na E-bayu. U njoj su mi logično pohranjene drvene olovke, kemijske, markeri, USB stick i ostale sitnice, koje mi trebaju pri učenju i pisanju, ali i kad idem na faks pernicu samo ubacim u torbu :D


4


To bi bile sve sitnice koje su potrebne na mom radnom stolu, za ovu ljetnu sezonu :D



A koje Vi sitnice držite na svom radnom stolu? Bez čega ne možete? Koje su nam stvari zajedničke? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

26 comments:

  1. Čestitam za novi laptop. Moj Ausu preživljava svoje poslednje dane izgleda, ali lepo me je služio zadnjih 6 godina (ni jednom ga nisam nosila u servis) :D

    ReplyDelete
  2. Hemijskeee su preslatke :-) Sviđa mi se stolić, iako lično volim velike da mogu sve poredati na njih haha :-D

    ReplyDelete
  3. Ja imam takve dvije šalice s tvog desktopa na stolu i držim flomastere u njima xd

    ReplyDelete
  4. Ajme, ja imam istu takvu šalicu i obožavam ju. :) Mislim da ih nažalost više nema u Kauflandu, a
    Kik drži čaše tipa onih iz Mcdonald's-a od Coca-cole, samo su ove plastične i u raznim bojama. Isto imam jednu takvu i presuper mi je.

    ReplyDelete
  5. uf i ja ciljam da meni moj toliko potraje :D i da nemam nekih problema s njime :D
    hvala ti :D

    ReplyDelete
  6. da, stvarno jesu,,, prave girly :D odmah sam pala na njih :D
    da, i ja ću u budućnosti gledati da kupim veći,, nama ženama, šta god radile i bavile se, treba veliki stol haha

    ReplyDelete
  7. aaa pošalji mi fotku :D
    sigurno slatko izgleda :D

    ReplyDelete
  8. da, šalica / krigla je genijalna :D ne mogu više bez nje ;D jedino ću slamku uskoro morati promijeniti :D voda je tako fina iz nje hehe :D
    e moram provjeriti u kik-u te :D i lidl ima neke od coca-cole trenutno :D

    ReplyDelete
  9. Ja držim malo više stvarčica na svome stolu, ali nije pretrpano :) Baš si našla zgodno mjesto za olovke s Ebayja. Blokić mi je super :)

    ReplyDelete
  10. hehe i kod mene ih ima više kad je učenje u pitanju :D ovo je kada je stol u normalnom stanju :D
    da, izgledju mi slatko u tom svijećnjaku :D

    ReplyDelete
  11. Preslatke su ti stvarčice ;) Moram naručiti ove kemijske da stignu do devetog mjeseca :D
    Mogu misliti koji je užitak promijeniti laptop. Ja svog imam preko 7 godina i uskoro ga namjeravam promijeniti. Baš kada sam počela gledati druge ovaj moj kao da se naljutio i pao mi po nozi :D Tri tjedna nisam mogla ni hodati, ni voziti auto,...
    I da, svim su me, kada sam im rekla što se dogodilo, prvo pitali kako je laptop :D

    ReplyDelete
  12. Bas si lijepo organizirana, to jako volim no meni se jako sviđaju tvoje preslatke kemijske i ova šalica iz Kauflanda :) Zanimljiv post :*

    ReplyDelete
  13. hehe hvala :* :*
    trudim se biti, jer ako je nered na stolu izgubim volji za išta :D i sama volim to dvoje :D slatko jee :D

    ReplyDelete
  14. hvala ti Ana <3 <3 e kemijske sam čekala oko mjesec dana sigurno, tako da se pripremi :D
    je super je osjećaj, posebno jer me stari stvarno dugo služio i odradio je svoje haha :D haha da, drugi uvijek brinu što je stvarima, kad vide da je tebi dobro :D

    ReplyDelete
  15. sviđa mi se tvoja organizacija..to su mi ujedno i najdraži videi koje gledam na you tube-u..desk tours..i uvijek naletim na super dekoracije, ali eto peha..nemamo to za kupit kod nas, samo internetski.. :/ target bi nam dobro došao ovdje :D kad sam vidjela tvoj post odmah sam se nasmijala, jer je kod mene u tijeku mala renovacija i post o tome je u planu, pa me razveselilo kad sam vidjela da još netko voli desk organizacije :)

    ReplyDelete
  16. ti je istina :D Target nam je tako potreban,, ne samo za ovakv estvari, nego za sveee :D <3 cijelu kuću :D
    i ja sam opsjednuta takvim videima i općenito uredskim priborom i organizacijom :D tako da jedva čekam pročitati tvoj post :D

    ReplyDelete
  17. Presladak post, bas je lijepo vidjeti sta sve imas... kao da sam kod tebe na kavi pa mi pokazujes :D super su mi olovke, mislim da cu ih i ja naruciti <3 i moram u candle land po neke ljetne mirise, a stalno zaboravim ili je lose vrijeme. I nemoj se uzrujavati, doći će uskoro i smeđa boja u modu opet pa će svi htjet takav stol i prefarbavat ove bijele haha :D

    ReplyDelete
  18. hvala ti :D i meni je jedan od dražh potova mojih haha :D
    hehe, a vjerujem :D ja volim i bijeli namještaj, ali i drvo, tako da sam sa svime sretna :D

    ReplyDelete
  19. preslatke su kemijske i pernica :D a moj radni stol mi ujedno služi i kao kozmetički stol i u sklopu je sa ormarićima i policama...ali čim se budem zaposlila,nadam se uskoro,mjenjam i ormar i sve ostalo :D a za čašu imam samo pohvale,navukla si me :D...šteta što ih više nema u NKD-u jer si je i mama htjela uzet jednu.
    Voljela bih da imamo Home Goods u Hrvatskoj :D

    ReplyDelete
  20. da... to je i meni jedna od prvih investicija,, nabaviti nešto jednostavno, ali u što ću moći organizirati svu šminku i sitnice :D
    čaše su odlične :D kada sam kod dečka pijem iz plastične i fali mi moja staklena haha

    ReplyDelete
  21. Ja mislim da su svi barem jednom u životu poželjeli da im je stol širi haha :D Preslatke su mi ove kemijske, a ovu kriglu želim otkad sam ju vidjela na tvome i Roseybellinom facebooku, a neda mi se do Kauflanda, daleko mi je :D

    ReplyDelete
  22. da haha :D ma dobar je, treba se samo organizirati :D
    krigla je super :D ako naletiš na sličnu kupi,, meni je sve finije piti iz staklenog,, a dosta je velika, pa ćeš imati piće neko vrijeme :D

    ReplyDelete
  23. Krigla mi je savrsena! :D moj radni stol je trenutno ko na slici na instagramu, pretrpan razlicitim perlicama, kristalicima i materijalima za izradu nakit :)

    ReplyDelete
  24. hehe super :D vjerujem da te onda inspirira i potiče na rad :D :)

    ReplyDelete
  25. Radni kutak ti je predivan :D Mislim da su lijepo uređeni radni stolovi preduvjet za dobar rad :) Ja nemam radni stol, zapravo trudim se posao ne nositi kući, a kad imam nešto što moram, sve što mi treba je laptop i zabijem se u kutak stana gdje mi je najmirnije :D Volim detalje kao ti, te točno znam što samo gdje kupila ili što sam od koga dobila i oni se nalaze svugdje po stanu :D

    ReplyDelete
  26. i ja to mislim :D kada je sve u neredu ne mogu ništa započeti normalno raditi :D kad si se posložim onda je super haha
    da... mislim da su detalji ključni da prostor gdje živimo nazovemo domom :)

    ReplyDelete

Hvala na komentiranju :)