Afrodita Intimate Wash ~ 3 Active & Natural Balance

by - Friday, January 22, 2016

Vraćam se s Afroditinim relativno novim proizvodima - kod nas su stigli u jesen prošle godine. Radi se o sapunima za intimno pranje. Afrodita je na tržište izbacila tri vrste - Natural Balance, 3 Active i Extra Sensitive, a ja ću recenzirati spomenuta prva dva. 


Sapuni dolaze u praktičnim bocama, u količini od 200 ml, a cijena im je 26,99 kn.


20160122_114149

Prvo ću napisati zajedničke karakteristike ovih sapuna. To je prije svega identična ambalaža, zatim i identična tekstura. Radi se o nešto rjeđem sapunu, nježnijem na dodir od klasičnog tekućeg sapuna za pranje ruku. Ove proizvode koristim isključivo na intimnim područjima i mislim da je količina od 200 ml dostatna u odnosu na cijenu. Proizvodi nanošenjem na mjesta za koja su predviđeni stvaraju laganu, bogatu, ali naglasak na nježnu pjenu. Rekla bih da im je tekstura nježno gelasta i nije potrebno puno proizvoda da bi se odradio posao pranja intimnih mjesta. Brzo i lako se isperu, vrlo su nježni na intimnim područjima i osjećam se nekako sigurnije i "čišće" od kada ih koristim. 


20160122_114039



3 Active 


20160122_114405

S naprednom 3 - active formulom djeluje u 3 faze. Pruža: 1. nježno čišćenje, 2. blagotvornu hidratantnu njegu koja pomaže uspostaviti i očuvati prirodnu pH ravnotežu i 3. jednostavno brijanje intimnih područja. Ekstrakt ružmarina djeluje blago antibakterijski i sprečava isušivanje kože, dok je uljni kompleks štiti tijekom i nakon brijanja.


Koristim ga u slučajevima kada radim depilaciju intimnih područja. Mislim da je ovo odlična Afroditina ideja - napraviti proizvod koji je ginekološki testiran i koji je višenamjenski. Pružit će Vam kvalitetno čišćenje intimnih područja i istovremeno će omekšati dlačice koje rastu na tim dijelovima. Britvica bolje klizi i nekako cijeli proces nije toliko spor i zamoran, kako je prije znao biti. Osjećam se sigurnije, jer znam da za tu namjenu na osjetljivom području koristim provjeren proizvod. Nemam smetnji poput peckanja kože, niti mi se pojavljuju prištići. Područje ostaje čisto i njegovano. Miris je sterilan s tragovima lavande u pozadini :D


SastojciAqua, Coco-Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosmarinus Officinalis Extract, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite    


Ostale informacije --> ovdje



Natural Balance 


20160122_114310

S dodanom bioaktivnom mliječnom kiselinom kreiran je posebno za njegu i zaštitu prirodne pH ravnoteže intimnih područja. Aloe vera smiruje i vlaži kožu, dok ekstrakt jasmina pomaže spriječiti nastajanje neugodnog mirisa i tako pruža prirodnu svježinu tijekom cijelog dana.


Ovo je sapun kojeg koristim svakodnevno kod pranja intimnih dijelova. Namijenjen je pružanju dugotrajne svježine intimnih područja, ili barem duže nego što smo navikle. Karakterizira ga sterilan, po malo bolnički miris :D U odnosu na 3 Active koji je ginekološki testiran, ovaj je dermatološki testiran. Isprobala sam ga u svrhu depiliranja, iako nigdje nije navedeno da je za to. Odradi posao jednako dobro, kao i 3 Active. Tako da, ako Vam se ne da kupovati obadvije vrste kupite jednu, jer su po mom mišljenju i jedna i druga identične po pranju, njezi i depilaciji. 


Sastojci: Aqua, Coco-Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosmarinus Officinalis Extract, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite    


Ostale informacije --> ovdje



Afroditini savjeti za pravilnu intimnu njegu, ili ponavljanje gradiva:


20160122_114502

*PR proizvodi

Jeste li isprobali Afroditine sapune za intimnu njegu? Koja Vas vrsta najviše privlači, tj. koju planirate kupiti? 


 

Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

 

 

 

You May Also Like

13 comments

  1. 3 Active gledam već neko duže vrijeme i ova recenzija mi je pomogla da učvrstim svoju odluku. Svakako ću si kupiti. :)

    ReplyDelete
  2. Trenutno imam Olival intimni gel, a prije toga sam koristila Biobazu i Chilly plavi, sva tri su mi ok, iako mi je najdraži Chilly, ove nisam probala, znaš li možda koliki im je ph? :)

    ReplyDelete
  3. Nisam i h do sad videla u prodavnicama. Bas cu da ih probam :)

    ReplyDelete
  4. Baš mi se sviđaju i znam ih koristiti čak i kad noge depiliram :D

    ReplyDelete
  5. Nisam još probala, ali budem sigurno!

    ReplyDelete
  6. to ti je odlična ideja :D baš ću ih usporediti s trenutnim proizvodom kojeg koristim za depilaciju nogu :D

    ReplyDelete
  7. nadam se da će ti se svidjeti, javi dojmove :D

    ReplyDelete
  8. Nisam kod nas vidjela ovo, a ja samo Avonove kupujem i baš su mi odlični, al ako ove ugledam baš ću ih probati :)

    ReplyDelete
  9. […] Na jesen prošle godine bila sam prisutna na lijepom Afrodita eventu gdje sam, uz lijepo informiranje i druženje, bila nagrađena i za neke nove Kozmetika Afrodita proizvode. Neke od njih sam recenzirala, to su Afroditine nove poslastice za kosu o kojima sam pisala –> ovdje i Afroditini novi sapuni za intimno pranje o kojima sam pisala –> ovdje. […]

    ReplyDelete