Afrodita MA3GENIX ~ Pomlađujuća noćna krema & Pomlađujući koncentrat

by - Monday, February 22, 2016

Na jesen prošle godine bila sam prisutna na lijepom Afrodita eventu gdje sam, uz lijepo informiranje i druženje, bila nagrađena i za neke nove Kozmetika Afrodita proizvode. Neke od njih sam recenzirala, to su Afroditine nove poslastice za kosu o kojima sam pisala --> ovdje i Afroditini novi sapuni za intimno pranje o kojima sam pisala --> ovdje.


Danas mi ostaje još za spomenuti nova, MA3GENIX linija iz koje ću recenzirati Pomlađujuću noćnu kremu i koncentrat. Dnevnu kremu u ovom postu izostavljam, jer imam stvarno dosta otvorenih proizvoda namijenjenih dnevnoj njezi kože lica, tako da Afroditinu još nisam imala srca otvarati :D Ali bude i ona bila gost nekog budućeg posta :)


12746411_10207797741128957_67211168_n


MA3GENIX proizvodi namijenjeni su obnovi TROKUTA LJEPOTE. Starenjem koža gubi elastičnost, pojavljuju se bore, čelo se spušta, mijenja se fiziološka zakrivljenost vrata (podbradak), rubovi usana se spuštaju... "Trokut ljepote" je izgubljen. 


Iako je noćna krema namijenjena dobnoj skupini 45+ svejedno sam ju odlučila testirati jer su nam iz Afrodita tima objasnili da je poželjno da i mlade žene u svojim 20-ima počnu primjenjivati ove proizvode, radi prevencije. Zbog današnjeg stresnog načina života i zagađenosti zraka mlada koža lica brže počne gubiti na svojoj kvaliteti i ljepoti, ako se nepravilno ili uopće ne brinemo za nju. Iskreno, falila mi je dobra noćna krema, tako da sam ovu ubacila u rutinu i stigla je u pravo vrijeme :D



Pomlađujuća noćna krema


12735567_10207797733328762_941624242_n

POMLAĐUJUĆA NOĆNA KREMA s uljnim kompleksom bogato hrani i vitalizira kožu te obnavlja čvrstoću kože. Reaktivira 14 gena odgovornih za sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. 


Glavni atributi:




  • obnavljanje čvrstoće & vitalizacija kože

  • za lice, vrat i dekolte

  • njega kože nakon 45. godine

  • za sve tipove kože

  • paraben, silicon free


Prije svega, mislim da se ovoga puta Afrodita posebno potrudila oko ambalaže i vanjskog izgleda MA3GENIX proizvoda. Kvalitetna je i posudica u kojoj dolazi krema, ali i sama kutija. Sve izgleda nekako skladno. 


Pri otvaranju kreme i prvom korištenju osjetila sam njen dosta neobičan miris. Miris mi osobno nije otežavajući, mogla bih reći da je specifičan, ali mi ne smeta. S  druge strane potpuno bih razumjela kad bi mi netko rekao da je njemu otežavajući ili nešto slično. Krema sadrži ulje avokada, ulje suncokreta i ulje žitnih klica, pa možda kombinacijom njihovih mirisa se dobio ovaj, specifičan :) Neko vrijeme osjetim njen miris, tek nakon što se nakon nekih 15-ak minuta skroz upije, nestane i on :) Što ju više i duže koristim, više mi se sviđa miris.


12746612_10207797729608669_1631668855_n


I tekstura kreme je specifična :) Pri prvom dodiru se čini da će se otežano razvlačiti, no u dodiru s toplinom ruke i razmazivanju počne se lijepo širiti. Koristim ju tako da prvo ravnomjerno istočkam lice - tako osiguram da sam ju svuda nanijela, ali ne pretjerujem s količinom. Ne tratim proizvod. 


Odmah mi se svidjelo to što ova krema, iako je noćna, nije premasna, pregusta, preteška. Svakako joj je tekstura gušća u odnosu na moje dnevne kreme, no već pri nanošenju lice Vam se neće masno zasjajiti i ujutro ne poprimi takav izgled. Ne probudim se sva zamašćena i ne trčim prema umivaoniku :D Lice ne izgleda nauljeno, već ga mogu normalno isprati / oprati :)


Stvarno mi se sviđa izgled lica od kad koristim MA3GENIX noćnu kremu. Izgleda odmornije, ujednačenije, pravilnije (ako se mogu tako izraziti). Posebno mi se sviđa što takav izgled ima odmah ujutro, čak i ako nisam previše spavala i nastavlja se tijekom dana. Primjenu tekuće podloge sam svela na minimum, iako je moje lice dosta čisto i nema veće nepravilnosti, sada je došla još više do izražaja njegova prirodna ljepota :)


Cijena - 84,99 kn 


Više informacija --> ovdje


Sastojci:


Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Sorbitan Isostearate, Hydrogenated Castor Oil, Ceresin, Cera Alba, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Propylheptyl Caprylate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Undaria Pinnatifidia Extract, Persea Gratissima Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Zinc Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Magnesium Sulfate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum




Pomlađujući koncentrat 


10656303_10207797715208309_791895521_n

Pomlađujući koncentrat 3 u 1 s dragocjenim uljem šipka, vitaminima i ceramidima pruža anti-age zaštitu, regeneraciju kože te cjelodnevni osjećaj potpune navlaženosti kože. 


Glavni atributi:




  • 3 u 1 - Regeneracija & Anti - age zaštita & intenzivna hidratacija

  • Rich Oil complex

  • paraben, paraffin free


I ovdje je ambalaža vrlo lijepa. Ovaj koncentrat, kojeg ja privatno zovem ulje :D dolazi u lijepoj, staklenoj, prozirnoj bočici. Izgleda vrlo elegantno na kupaonskom ormariću. Kod rukovanja ovom bočicom predlažem da ju uvijek primite za ovaj stakleni dio, nipošto za čep ili pumpicu, jer bi mogla vrlo lako iskliznuti iz ruke :) 


Doziranje ide malo teže. U odnosu na doziranje Elixir ulja koje sam do nedavno koristila, ovdje treba malo jače stisnuti pumpicu da bi kap koncentrata izašla van. To je za mene pozitivna stvar, jer se ne može pretjerati s doziranjem :)


12736080_10207797714888301_547996535_n


Pomlađujući koncentrat ima 3 načina upotrebe:




  1. Samostalna njega za mješovitu / masnu kožu (kakva je moja)

  2. Izvrsna podloga za odabranu njegujuću kremu i make-up.

  3. Ekskluzivna kombinacija Pomlađujućeg koncentrata i Noćne/Dnevne kreme. U ruci umiješajte tri kapi ulja s odabranom kremom i nanesite na lice. 


Vrlo često primjenjujem 1. korak. Masna koža poput moje ne treba sto slojeva njege, tako da u onim danima kada vrijeme nije prehladno ovaj koncentrat se pokazao sasvim dovoljan. Koristila sam ga kako je navedeno i u 2. koraku, kao podlogu za šminku i mogu reći da se izvrsno ponaša ispod tekuće podloge. 3. korak nikad do sada nisam primijenila jer mi nije bila potrebna tolika doza njege, no koncentrat je toliko lagan i neprimjetan, upija se u trenu, tako da sumnjam da bi mi njegovo kombiniranje s nekim drugim proizvodom bilo preteško za lice.


Često koristim samo dvije kapljice koncentrata i pri razmazivanju na lice lagano se osjeti njegova uljna tekstura, ali izrazito lagano. Upija se u trenu i ostavlja površinu lice jako glatkom. Zato i je odlična podloga za šminku, jer dozvoljava da proizvodi lijepo klize po licu i izgledaju urednije.


Njegov miris je vrlo ublažena verzija kreme, tako da mislim da većina Vas neće imati problema s njim :)


Još se dosta moram družiti s ovim koncentratom, vrlo je pristupačan i multifunkcionalan proizvod tako da se radujem našem daljnjem druženju :)


Cijena - 72,99 kn 


Više informacija --> ovdje


Sastojci:


Isopropyl Myristate, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil,  BHT, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Ethylhexanoate, Squalane, Dimethiconol, Oenothera Biennis Oil, Persea Gratissima Oil, Isostearic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Phenylethyl Alcohol, Ceramide 3, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride,  Tocopherol


 

*PR proizvodi



Jeste li čuli za Afroditinu MA3GENIX liniju? Jeste li isprobali neki proizvod iz linije?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3


 

You May Also Like

8 comments

  1. Nisam probala ali pakovanja su mi jako elegantna i bas mi se dopadaju :)

    ReplyDelete
  2. da upravo to, baš su elegantna, ali su stvarno oke i proizvodi unutar :D

    ReplyDelete
  3. da <3 <3 nikada me nisu razočarali :)

    ReplyDelete
  4. Ja sam dala mami da sve isproba i isto moram natipkati recenziju, ali nikako da dođe na red :D I njoj se ova linija baš sviđa i kaže da je zadovoljna :)

    ReplyDelete
  5. odlična je linija :D sve što probam od Afrodite volim <3

    ReplyDelete
  6. […] Napisala sam post o dva Afrodita proizvoda iz MA3GENIX linije. Taj post možete pročitati –> ovdje. […]

    ReplyDelete
  7. […] Napisala sam post o dva Afrodita proizvoda iz MA3GENIX linije. Taj post možete pročitati –> ovdje. […]

    ReplyDelete