Maybelline BABY LIPS ~ Dr Rescue

by - Sunday, March 20, 2016

Mogli ste primijetiti pojavu novih Baby Lips proizvoda, u specifičnom bijelom izdanju, čiji je zajednički naziv - Dr Rescue. Spominjala sam ih u svom Instagram postu i došle su mi na probu 4 nijanse / vrste. Pink me Up i Coral Crave sam poklonila, a Just Peachy i Too Cool zadržala za sebe i danas ih recenziram :)

20160310_122336
Balzam koji sadržava lijek za njegu usana. Ulje eukaliptusa i mentol umiruju i hlade nadražene usne. Pruža usnama hidrataciju do 12 h*. Vidljivi rezultati**: Nakon 1 minute: osjećaj ugode na usnama. Nakon 1 dana: usne izgledaju glađe. Nakon 3 tjedna: osjećaj hidratacije na usnama.* Instrumentalni test  **Samoprocjena 101 žene

Što se ambalaže tiče vizualno i na dodir je identična standardnoj Baby lips ambalaži i onoj iz Electro linije. Poklopac čvrsto zatvara balzame. Pakiranje je lagano i baš za ubaciti u torbicu :D

Do sada sam bila navikla da baby lipsići imaju zarazni, voćni, slatkast miris, no Dr Rescue balzam krasi divna kombinacija mirisa eukaliptusa i mentola. Okus se vrlo lagano osjeti kada se nanesu, a miris nakon minute ispari. 

20160310_122744

Tekstura baby lips balzama je uvijek nekako mekana i nježna, a po mojoj procjeni ovi Dr Rescue primjerci su čak za nijansu svilenkastiji i mekši od ranijih baby lips koje sam isprobala. Stvarno dolaze kao melem na moje usne. Zbog prisutnosti eukaliptusa i mentola osjeti se lagano hlađenje usana prvih nekoliko minuta nakon nanošenja. Kada su usne upaljene i suhe to im čak i odgovara, jer hlađenje nije agresivno i ne radi kontra efekt.

20160310_122434

20160310_123047

Osjetim da balzami smiruju usne i čine ih mekšima. Svakako su solidni svakodnevni balzami. Kako vremenski uvjeti nisu bili ekstremni tako ni moje usne nisu krvavo pucale, pa ih nisam stigla provući kroz pravi test :D Za normalnu uporabu i kada su usne lagano suhe ili upaljene, solidan su i dostatan proizvod. Svakako se više služim Too Cool varijantom, a u nastavku ću napisati zašto :D Kako su usne mekše, tako je lakše nanijeti olovku na usne ili ruž.

12077429_10208013796090196_121848076_n

Just Peachy nijansi sam se radovala, jer sam očekivala da će na mojim usnama ostavljati upravo lagani, peachy trag. Svjesna sam da baby lips nisu proizvodi od kojih treba očekivati neku vidljivu boju, ali ni trajnost te boje, već lagani trag koji će dati "ono nešto" usnama. No Just Peachy nijansa me ipak razočarala, jer ostavlja previše bjelkastog pigmenta, kao da idem na skijanje. Ne daje boju usnama, nego im daje balzamastu, nude, presvijetlu nijansu. Kao da sam stavila bijeli balzam s laganim breskvastim podtonom. Ne kažem da je to loše, vjerujem da će fora izgledati kada dobijem malo preplanule boje u obrazima, no trenutno nije ono što sam očekivala. 

Too Cool je esencijalna nijansa iz ove kolekcije, zato što je bezbojna i nekako ju najviše povezujem s pravom njegom usana. Unatoč tome, prvih nekoliko minuta daje usnama vrlo nježni, biserni sjaj <3 Volim Too Cool i nastavljam ju do daljnjega koristiti :)

Točnu cijenu i lokaciju gdje kupiti trenutno ne znam, ali čim dođem do tih informacija update-at ću post :) 

*PR proizvodi


Jeste li koristili Maybelline Baby Lips Dr Rescue balzame za usne? Koji Vas najviše privlači?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

9 comments

  1. Ja imam Pink me up i ok je ali naspram originalnog Baby Lips obicnog labela mi nije nista spesl.

    ReplyDelete
  2. da, meni lijepo njeguju usne, i obožavam što je taj mentol prisutan,, ali da nije neki revolucionaran proizvod :D
    dobro je za mene, jer volim skupljati baby lipsiće :D

    ReplyDelete
  3. Imam Coral crave. Njega je zadovoljavajuca iako ja ne volim mentol niti osjecaj hladenja na usnicama. Planiram isprobati i Pink me up.

    ReplyDelete
  4. da, kome ne paše to, najbolje ih zaobići :D
    meni paše, jer hlađenje nije agresivno i jako :)

    ReplyDelete
  5. Imam Too Cool.
    I kao što sam već rekla - odličan je i prezadovoljna sam.

    ReplyDelete
  6. Nisam ih probala ali kako balzama nikad dosta stići će i oni na red :D samo ovog peachy preskačem ne volim kad se vidi puno tog bijelog po usnama :P

    ReplyDelete
  7. da, ma bolje ga preskoči onda :D
    mene je začudilo što je takav trag :/

    ReplyDelete
  8. […] Recenzirala sam Maybelline Baby Lips Dr Rescue balzame. Još uvijek stojim iza toga da je Too Cool odličan. Recenziju možete pročitati –> ovdje. […]

    ReplyDelete