Zoella beauty ~ FOAM SWEET FOAM

by - Sunday, March 06, 2016

Danas ću recenzirati gel za tuširanje od brenda popularne youtuberice Zoella, nazvanog Zoella Beauty :) Zoella Beauty proizvodi se mogu naručiti na Feelunique-u, ali sam netom prije pisanja ovoga posta skužila da FOAM SWEET FOAM gela za tuširanje trenutno nema u ponudi. Ne znam jesu li ga trajno povukli, ili je to nešto kratkotrajno, jer ostale stvari iz kolekcije još uvijek stoje tamo. Na stranici Superdrug piše da ovaj gel za tuširanje košta 3,5o funti, što je 35 kuna za gel za tuširanje koji dolazi u količini od 250 ml.


12825341_10207892894587734_612569541_n


Zoella Beauty nudi proizvode najčešće namijenjene za pamper večeri i trenutke - proizvodi za kupku i opuštanje, pilinge za tijelo, losione za tijelo. Imaju i preslatke kozmetičke torbice, veoma praktične i za svačiji ukus. Dizajn proizvoda je girly i moderan, nije pretjeran, ali slatki i posebni detalji su tu. 


Ovog Božića od prijateljice sam dobila gel za tuširanje FOAM SWEET FOAM i odmah me oduševio izgled bočice. Na prvu me čudilo što ne osjetim nikakav miris kad sam njušila proizvod, dok nisam primijetila da se unutar nalazi još jedna zaštitna folija - da gel ne iscuri prilikom transporta. 


Opis proizvoda: Dodaj motivacije svojim tuširanjima s voćnom energijom. Ovaj pjenušavi gel će ti pomoći omekšati i umiriti kožu s ekstraktima acai i borovnica, dok te svjež miris ostavlja instantno energiziranom. Simply gel-icious!


12822121_10207892893427705_140507089_n


Gel ima veoma klasičnu teksturu gela za tuširanje, iako malo teže izlazi iz bočice - to je do same bočice i njenog oblika i materijala. Gel je srednje gustoće, ali svejedno veoma lagan i neosjetan na koži. Uvijek ga koristim u kombinaciji svoje najdraže spužve za tuširanje iz Lidl-a i u kombinaciji s njom stvara se lijepa, bogata, nježna i lagana pjena. Pri tome se oslobađa njegov voćni, osvježavajući miris. No, miris opet nije toliko osjetan i energizirajući, kao npr. Palmolive Thermal Spa gela ili Palmolive Pampering Touch with Coconut. Nakon tuširanja i brisanja tijela ručnikom na koži više ne osjetim miris gela za tuširanje, što je šteta jer ima dosta zanimljiv, ali ne napadan miris. 


FOAM SWEET FOAM kožu mog tijela ne isušuje, ali ju ni ne njeguje. Jednostavno dobro obavlja posao pranja tijela. Dosta sporo se troši, što mi odgovara, jer mislim da mi neće brzo dosaditi. Naime, malo proizvoda je dovoljno da se sa spužvom stvori lijepa pjena. 


Ovaj gel nikad sama ne bih naručila, jednostavnije mi je otići u najbližu trgovinu i kupiti gel za tuširanje s kojim mi se tušira u tom trenutku, ali mislim da je ovo jako slatki poklon nekome, pa sam tako sretna i zahvalna što je bio meni poklon i što ga koristim :) <3 Ali svakako planiram isprobati neke druge Zoella Beauty proizvode, možda balzam za usne i svakako se  planiram počastiti nekom kozmetičkom torbicom, tko zna možda dizajniraju još ljepše :)


Sastav: 


Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Olive Oil PEG-7 Esters, DMDM Hydantoin, PEG-150 Distearate, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethycellulose, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Homosalate, Octocrylene, Methylchloroisothiazolinone, Tocopherol (Vitamin E), Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, CI 17200 (Red 33).



Kako Vam se čini Zoella Beauty brend? Jeste li koristili Zoella Beauty proizvode ili imate želju?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

9 comments

  1. Gorgeous on a budgetMarch 6, 2016 at 9:42 AM

    Pakiranje je uistinu krasno, padam na takve stvari :D ali baš to, kada mi ponestane gela odem u dućan i uzmem onaj najugodniji oku, iskreno mi se ne bi dalo ovo naručivati :) čak i unatoč tome što je od zoelle xD

    ReplyDelete
  2. Nisam koristila, čini se simpa, pogotovo što je voćni!

    ReplyDelete
  3. Super izgleda i mislim da je neki paketić s ovakvim proizvodima lijep poklon, ono bar bi mi su ja veselila :) a sad da bih baš za sebe posebno kupila vjerovatno i ne bih, jer kao što i ti napisala jednostavnije je otići do trgovine malo pronjuškat i kupit što mi se u tom trenutku svidi :)

    ReplyDelete
  4. Nisam ni cua za ovaj brend ranije ali pakovanje je savrseno :)

    ReplyDelete
  5. da.. inače ni od drugh brendova nikad sama sebi ne kupim takve stvari koje dolaze u posebnijim ambalažam i dio su nekog gift seta.. ono na normalnoj bazi kupim nešto jednostavnije :D :D

    ReplyDelete
  6. da :D radije naručiš možda nešto što je trajnije i što nije toliko hitno za nabaviti :D ali uvijek je lijepo pokloniti nekom da počne s isprobavanjem njenih proizvoda :D

    ReplyDelete
  7. […] Došli smo i do prve recenzije ovog mjeseca😀 Radi se o Zoella Beauty gelu za tuširanje – FOAM SWEET FOAM, kojeg sam dobila od prijateljice za Božić. Moje dojmove o njemu možete pročitati –> ovdje. […]

    ReplyDelete