NIVEA - Novi proizvodi za depiliranje

by - Saturday, July 02, 2016

Evo nas već u srpnju, a ja danas pišem o proizvodima koji će Vam vjerojatno dobro doći u ovom ljetnom mjesecu :D Radi se o novijim NIVEA proizvodima namijenjenim depilaciji tijela. Ovog puta NIVEA stavlja naglasak na njegujuće brijanje, depilaciji kože koja može biti ugodna i brza. Ove proizvode koristim više od mjesec dana, tako da mogu prenijeti temeljite dojmove. Koristila sam Gel za tuširanje i brijanje, Gel za brijanje i Brijač s pokretljivim zglobom. Ova linija sadrži i losion za tijelo, koji umiruje kožu nakon depiliranja i sprječava iritacije, no proslijedila sam ga prijateljici, jer imam mnogo proizvoda za tu namjenu. Ako ga je netko od Vas koristio dojmove slobodno napišite u komentarima :) 


Visoko kvalitetni NIVEA proizvodi za njegujuće brijanje međusobno su optimalno usklađeni te prilagođeni specifičnim potrebama ženske kože tijekom mokrog brijanja. Omogućuju temeljito i nježno brijanje dlačica na tijelu, a vaša koža je prilikom brijanja zaštićena i njegovana. 


NIVEA SHOWER & SHAVE


Volim ovakve hibride gela za tuširanje i gela za depiliranje. Kako područje pazuha depiliram svaki dan ono za čim najčešće posežem da mi u tom pomogne je normalni gel za tuširanje, ali ovakav gel sigurno olakšava stvar i poboljšava iskustvo. Gel ima zanimljivu teksturu, malo je gušći od tipičnog gela za tuširanje. Tekstura je nešto između kremaste i balzamaste, nešto između kremastog gela za tuširanje i laganog losiona za tijelo. Svoju namjenu pranja kože korektno izvršava, kao kod svakog gela za tuširanje, posebno ovako malo gušćih najbolje ga je koristiti sa spužvom za pranje tijela. Tada stvara svoju lijepu kremastu pjenu. Ima divan miris, kombinacije čiste NIVEA svježine i magnolije. Miris se neko vrijeme zadržava na tijelu i u kupaonici :) 
Količina - 250 ml 
Cijena - 19,50 kn 
Sastojci: 

  • Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, PEG-3 Distearate, Glycerin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Persea Gratissima Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Citric Acid, PEG-90 M, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Parfum.

NIVEA PROTECT & SHAVE


Ovo je stvarno velika bočica gela za depiliranje i još bolja stvar je što ga je potrebno jako malo. Prvo što me iznenadilo je to da kada se istisne iz bočice, njegov volumen naraste već u ruci. Razmazivanjem na željeno mjesto depiliranja još više se stvara njegova bogata pjena i stvarno je jako malo potrebno. Sviđa mi se što za razliku od nekih prije korištenih gelova za brijanje, ovaj ne raspadne brzo u dodiru s mokrom kožom, već pristojno dugo vrijeme djeluje kao štit na nju. Mogu u miru obaviti depilaciju i ne aplicirati ga ponovo. Odlično surađuje s brijačem iz iste linije i zajedno su odličan tim no o tom detaljnije kada dođemo do brijača :D Ima ugodan svježi miris, koji nikad ne smeta :) 
Količina - 200 ml
Cijena - 33,50 kn 
Sastojci:

  • Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Parfum


NIVEA PROTECT & SHAVE - brijač s pokretljivim zglobom


Zaboravila sam napraviti normalnu sliku brijača dok još nisu bili korišteni, ali ću vam staviti link NIVEA stranice gdje ga detaljno možete pogledati. Link --> ovdje. Brijač ima nježno pokretljiv zglob, koji se nježno pomiče ovisno o konturama tijela. Njegova drška je dovoljna široka, stabilna u ruci i ne ispada ni kada su ruke mokre. Ono što mi se ne sviđa kod ovog brijača je to kada ga koristim za brzinsko depiliranje pazuha, u kombinaciji s gelom za tuširanje i brijanje, dosta čupka za dlačice i ne izdepilira mi pazuh do kraja. Po tom pitanju jednokratne, muške britvice iz Lidl-a puno bolje obave posao. Ako se bilo što depilira u kombinaciji ovog brijača i gela za tuširanje i brijanje ili nekog običnog gela za tuširanje kojeg imam u tom trenutku u tuš kabini, rezultat će biti polovičan, a to ne smije biti slučaj, posebno kada je ljeto. 
No, u kombinaciji s gel pjenom za depiliranje o kojoj sam gore pisala, posao obavlja savršeno. Ona je odlična priprema i platno za njegov posao. Radi savršenu barijeru između brijača i kože, on savršeno klizi po njoj i posao depiliranja bude detaljno izveden. Njih dvoje su tim iz snova. Ono što je još dobro je što se u kombinaciji s gel pjenom puno lakše isperu ostaci dlačica iz britvice. 
Kod ove britvice mi se sviđa što mi nikada ne krvare noge nakon njene uporabe, neovisno s kojim proizvodom je korištena. 
Nastavit ću koristiti ovu britvicu u kombinaciji gela za brijanje, jer su savršen par, no kada mi bude potrebno brzinsko depiliranje pazuha ili nekog drugog područja posegnut ću za nekom drugom :)
U pakiranju dolaze 3 brijača
Cijena - 56,50 kn
Sastojci:

  • PEG-400/1, 4-Butanediol/SMDI Copolymer, PEG-115M, PEG-45M, PEG-5M, CI 77891, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin

*PR proizvodi


Jeste li isprobali koji od novih NIVEA proizvoda za njegujuće brijanje? Koje proizvode za depilaciju Vi trenutno koristite? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

6 comments

  1. Ovaj gel za depilaciju mi se čini baš ok! Stvarno puno proizvoda se dobije. To će ti potrajati cijelo ljeto!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš to, možda i duže :D stvarno jako malo pjene treba :D

      Delete
  2. Ja bas i ne koristim preparate za depilaciju, mislim sto se tice gelova, pjeni i sl.
    Namazem se gelom s kojim se tusiram i normalno obrijem nogice 😄
    Super je post, malo me i potaklo da probam nesto od toga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. da i ja tako najčešće depiliram, posebno kada sam u žurbi :D
      ali ova gel pjena mi je odlična recimo za suho brijanje, za područja koja mi je nespretno depilirat u tuš kabini :D

      Delete
  3. Jako sam zadovoljma ovim Nivea proizvodima.Isprobala sam ih.Odlican post.☺

    ReplyDelete