Catrice | Kaviar Gauche palette - prvi dojmovi

by - Saturday, November 26, 2016

Catrice paleta, naziva Iris Sauvage iz Kaviar Gauche kolekcije me osvojila na prvu. Ne mogu se odlučiti da li je to bilo zbog predivne, luksuzne ambalaže ili kombinacije mističnih, jesenskih boja koje se kriju ispod nje. Drago mi je da mi je upravo sada u 11. mjesecu stigla na recenziju, jer kada bi ju morala staviti u neki mjesec u godini to bi bio upravo studeni <3


Osim što je ambalaža vizualno primamljiva i simpatična, još sam se više oduševila kada sam počela rukovati s njom. Naime poklopac je presvučen nekakvim crnim, pliš materijalom. Ova paleta može poslužiti kao zgodno džepno ogledalce, koje nosimo po torbama, jer ima pristojno veliko ogledalo, koje će poslužiti za popravke. 



Sjenila su svilenkaste, glatke teksture, a u dodiru s kistom ili prstima ne rasipaju se niti malo. Dobijem osjećaj kao da idem po nekoj glatkoj površini, stolu, a ne po sjenilima. Lako i brzo se blendaju. Kod korištenja ove palete nema nikakvog nereda. Ne znam kako će biti kada se sjenila malo razrade / potroše, no zasad je situacija ovakva :D





Iz swatcheva se vidi da nijanse nisu nešto posebno pigmentirane, još je pri nanošenju bilo potrebno mnogo nadograđivanja, posebno kod donjih, svjetlijih nijansi. Ono što je dobro kod njihove teksture je to što ne dolazi do nagomilavanja proizvoda ili nereda, bez obzira koliko puta sjenilo nadograđujete, uz uvjet da se postepeno svaki sloj blenda. 
Dvije tamnije nijanse (1 i 2) izgledaju predivno zajedno, nekako mi nikad ne bi palo na pamet spajati suptilnu, bordo nijansu s zagasitom zeleno-sivkastom, ali zajedno čine divnu kombinaciju, koja nekako podsjeća na maglovito jutro u studenom. 
Kod svjetlijih nijansi, ova gornja (3) je idealna za pregib oka, ako se koriste istovremeno sve nijanse iz palete, jer nekako divno naglasi tamnije nijanse i da im određenu kvalitetu. Mislim da ova nijansa može odlično pristajati na pregibu i uz razne druge nijanse. Osobno, nikada ju ne bih stavljala preko cijelog kapka, jer je slabe pigmentacije i tu bi bilo dosta posla. Zato je za pregib odlična, jer je nemoguće s njom pretjerati, a opet će radi definiciju očima :)
Bijela nijansa (4), ujedno jedina shimmerasta, je najslabije pigmentacije od svih boja, ali daje odličan, suptilni highlight touch očima na kraju. Za moje potrebe sasvim u redu, jer ne volim ništa previše blink blink na dnevnoj bazi. Ova nijansa će korektno posvijetliti i osvježiti :)


Ova paleta mi se svidjela, iako nije naročito pigmentirana, jer sadrži zgodnu, na prvi pogled neobičnu kombinaciju boja, koje zajedno tvore lijepi, dnevni, jesenski look. Malo sam pobjegla od standardnih smeđih, brončanih, bež nijansi, ali opet i dalje sve izgleda suptilno i umjereno. Na očima - nijansa 2 i 3. Trajnost sjenila na meni je oko 6 sati, možda malo duže :)

Cijena - 39,90 kn

*PR proizvod

Kako Vam se čini ova paleta? Privlači li Vas?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

6 comments

  1. Imam paletu, jako sam zadovoljna kvalitetom sjenila. Kada stavim bazu, ne mrdaju cijeli radni dan. Odličan look si napravila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, trajnost im je odlična, mnogo bolje nego sam očekivala :D
      hvala ti puno Marijana <3

      Delete
  2. nemam paletu.. nekako to nisu moje boje. jesu lijepe,ali neka,hvala .ovaj puta ne.
    više me privače ruževi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, to je dobro :D treba biti racionalan u kupovini :D

      Delete
  3. Dvoumila sam se uzeti je ili ne pa je više nisam mogla naći :/ Look ti je divan :D

    ReplyDelete