Dva Wet n Wild korektora

by - Sunday, September 27, 2015

Posvećujem post korektorima, a obadva dolaze od Wet n Wild-a. Poslani su mi u isto vrijeme, pa je to bila idealna prilika za paralelno testiranje. Ovo pak nije neka usporedna recenzija, jer korektori nemaju iste funkcije. Jedan je namijenjen za korištenje na području oko očiju, a drugi prekriva nedostatke na koži. Prije nisam smatrala da mi je korektor potreban i često sam preskakala taj korak u šminkanju, no od kad sam ga redovito počela prakticirati vidjela sam koliko njegova primjena čini razliku - na bolje :)


20150922_171431



COVER ALL ~ Liquid Concealer Wand


20150922_171556

20150922_171641

Korektor koji je namijenjen području oko očiju i dolazi sa spužvastim aplikatorom. Ono što me oduševilo već kod prvog korištenja je nježnost tog aplikatora. Tako mekano i fino distribuira proizvod, ni premalo ni previše. Lijepo se utapkava i jako brzo upije, nema višeminutnog blendanja prstom. Nijansa koju sam dobila je Medium, što je naravno srednja nijansa od tri koje nude (Light, Medium, Beige). Medium je nekakva moja prirodna boja kože, tako da se lijepo sjedini s njom. Neće pretjerano posvijetliti to područje, ali će solidno prekriti tamnije kuteve i eventualno nastale podočnjake, te ga osvježiti. Razlika se vidi :) Područje oko očiju je mekano i ostaje mekano i nakon skidanja šminke. Korektor je trajan, odnosno u periodu kada ga nosim se ne nakuplja čudno i ne mijenja boju. Zadovoljna sam :D


Cijena - 26,90 kn



COVER ALL ~ Coverstick


20150922_171516

20150922_171726

Ovo je korektor koji dolazi u obliku stika i nanosi se lokalno, odnosno na određeno područje gdje želite prekriti nedostatak (ožiljak, akne i sl.). Ne bih ga preporučila za nanošenje na šire područje lica, jer nema vlažnu formulu kao gornji korektor, već njegova tekstura više podsjeća na teksturu matt ruža. Kod ovog korektora treba pripaziti, nanijeti ga samo na određena područja lica. Ne preporučujem da ga stavljate na isušene ili iritirane dijelove, jer će ih samo još više istaknuti. Kada ga nanesete korektor se uspješno i brzo utapkava. Nijansa koju sam dobila je Light, a postoje Light, Medium, Light/Medium. Light je za nijansu svjetlija od moje kože, tako da ju neću koristiti za prekrivanje nedostataka, već ću ju tu i tamo miksati za prvim korektorom, ako vidim potrebu za posvjetljivanje kuteva očiju, koji su mi uvijek najtamniji, ili općenito posvjetljivanje područja oko očiju.


Cijena - 22,90 kn


20150922_171439


*PR proizvodi



Jeste li isprobali recenzirane Wet n Wild korektore i kakvi su Vaši dojmovi? Koji je Vaš najdraži korektor?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

7 comments

  1. Budući da su moji podočnjaci toliko tamni da ne postoji šansa da ih prekrije neki tečni korektor, koristim samo kamuflaže. Srećom, imam jako zahvalno okoloočno područje, koje se ne isušuje, niti mi smetaju kamuflaže :) Nisam isprobala W'n'W korektore, jer nažalost nemamo njihove proizvode u BiH, patim za svim divnim sjenilima i ruževima </3 Mislim da ne posjedujem niti jedan korektor u stiku, nisu mi potrebni uopšte :)

    ReplyDelete
  2. da, onda bi možda ovaj drugi bio idealan za tebe :D
    nemam velikih problema s podočnjacima, pa mi je prvi idealan :D
    Joj, nadam se da će uskoro doći do Vas. Ja bi htjela Revelique tu :)

    ReplyDelete
  3. Nisam probala, trenutno mi je omiljeni neki iz tečni iz Oriflamea i Catrice u stiku :)

    ReplyDelete
  4. vjerujem da ću u budućnosti isprobati ih :D

    ReplyDelete
  5. Nisam probala niti jedan od ova dva korektora, ali prvi mi zvuči predobro tako da ću ga uzeti u obzir ;)
    Idealan korektor? Ne pitaj :D Još takav nisam našla :D

    ReplyDelete
  6. da, prvi je i moj izbor :D :D nekako djeluje prirodno i radi svoj posao :D

    ReplyDelete
  7. […] korektora koja trenutno rotiram / mijenjam. Prvi je Wet n Wild, koji sam recenzirala –> ovdje. Njega volim stavljati kada želim prirodno prekriti područje oko očiju. Lako se blenda i brzo […]

    ReplyDelete