NIVEA ~ 3-U-1 Dnevne Piling Maramice

by - Thursday, September 24, 2015

Zadnjih dva tjedna raspored mi je postao poprilično popunjen, obaveze su se povećale, tako da težim brzim, ali efikasnim ritualima šminkanja, ali i skidanja te šminke s lica i njege kože. Ovaj period je bio idealan za ubaciti u tu rutinu Niveine piling maramice koje sam dobila na recenziju. Dugo nisam koristila maramice kao alat za skidanje šminke i čišćenje lica, ali sam im odlučila dati šansu zbog Piling u naslovu i što natpis na pakiranju obećava - Matiranu i Pročišćenu kožu :)


20150922_170836



Nivea Pure Effect 3-u-1 Piling maramice za dubinsko čišćenje s aktivnim ekstraktom magnolije obećavaju tri funkcije:



  1. Dubinsko čišćenje

  2. Pilingiranje

  3. Borba protiv nečistoća


20150922_171006

Maramice su posebne zbog toga što su dvostrane. Postoji nježna strana i piling strana (koju vidite na slici, sa sitnim malim izbočinama). Predviđeno je da s mekanom stranom se skida šminka, a s piling stranom se uklanjaju mrtve stanice i čisti koža.


Kada otvorite paket maramica zabljesnut će Vas onaj tipični, svježi Nivea miris. Miris koji odmah podsjeti na osvježavajuću čistoću nakon tuširanja, s dodatkom spomenute magnolije. Na kraju dana posebno paše i smiruje.


Maramice koristim na preporučen način, glatka strana na sebe hvata ostatke pudera, sjenila, olovke za obrve, ... dok maskaru ne skida temeljito, već moram posegnuti za micelarnom kako bi maknula zadnje ostatke. Preporučeno je također izbjegavati kontakt s očima, tako da treba izbjegavati previše petljanja po njima, već maknuti onaj make-up koji neće dovesti maramicu direktno u kontakt s očima.


20150922_170905


Piling strana je dovoljno gruba da osjetite njeno djelovanje i smirujući efekt koji daje licu. No opet mi nije gruba u toj mjeri da je agresivna za kožu, ili da se lice zacrveni. Pred kraj moram samu sebe tjerati da prestanem s korištenjem, jer je po malo zarazno :)


Na kraju korištenja lice je glatko, izjednačeno i lijepo, što mi je dovoljan dokaz da su maramice obavile svoju svrhu - a to je dnevno čišćenje kože i uklanjanja mrtvih stanica koje se nagomilaju tijekom dana. Za neko dubinsko pilingiranje ću posegnuti za proizvodom namijenjenim tome.


U opisu proizvoda je navedeno da nije potrebno ispirati, no ja svejedno posegnem za Biobazinim gelom za umivanje, kojeg sam recenzirala --> ovdje, čisto zbog toga što se želim uvjeriti da sam maknula sve viškove s kože.


Smatram da su ove maramice super rješenje ako padate s nogu od umora, ili ste došle iz burnog noćnog izlaska, pa Vam se ne da izvoditi cijelu rutinu čišćenja. Po meni su onda bolja alternativa od drugih maramica, koje dolaze samo s glatkom stranom. Super su opcija i za putovanja, jer ne morate nositi poseban proizvod za piling lica. Ove maramice će ga nekoliko dana uspješno održavati :)


20150922_170827


Što se tiče održavanja maramica, potrebno je nakon svake upotrebe dobro zatvoriti paket, kako preostale maramice se ne bi isušile i kako bi iskoristili sve i jednu, a ima ih 20 :) Kada zatvaram pazim da sam dobro istisnula zrak.


Naglašeno je da ovaj proizvod Nije komedogen, što nama s masnijom kožom puno znači :D


Maramice bi trebali potrošiti u roku 6 mjeseci, što vjerujem neće biti problem, jer stvaraju ovisnost :D


Cijena - 23,90 kn


*PR proizvod



Jeste li koristili Niveine Dnevne Piling maramice, ili neke druge Niveine? Koje su Vam općenito najbolje maramice za skidanje nečistoća s lica?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

18 comments

  1. Cekala sam ovaj post. Ja obozavam pilinge i ove maramice definitivno kupujem.

    ReplyDelete
  2. javi kakve su ti :D nadam se da ćeš biti zadovoljna :D :D

    ReplyDelete
  3. Obično mi od maramica za skidanje šminke izbiju prištići po licu, tako da koristim miceralnu i nakon toga neko sredstvo za umivanje. :)

    ReplyDelete
  4. Nisam probala ove, koristila sam neke druge ne mogu tacno da se setim kako su se zvale i bile su sasvim solidne. Mislim da su maramice za skidanje sminke odlican proizvod pri putovanjima ili nekoj zurbi jer su tada bas od koristi. :)

    ReplyDelete
  5. Baš me zanimalo kako izgledaju maramice za piling, ali uvijek bih zaboravila pitati google za slike, a evo sad imam odgovor :D Nikad nisam koristila maramice za odstranjivanje šminke i to je jedan od onih proizvoda na koje uopšte ne obraćam pažnju :)

    ReplyDelete
  6. da, možda te iritira alkohol u njima :/ meni ove odgovaraju :)

    ReplyDelete
  7. da,,, vrijedi ih imati u tim situacijama, odličan su pomagač :D

    ReplyDelete
  8. hehe, eto drago mi je da si otkrila kako izgledaju :D :D

    ReplyDelete
  9. Nisam baš ljubiteljica maramica za skidanje make upa, no ove mi se čine super upravo zbog pilinga što je dobar dodatak :D

    ReplyDelete
  10. Sigurno ću ih isprobati kad budem išla na put, ako ne prije. Bilo bi mi draže jedino da su u nekoj kutijici jer ovako šlampava ih nikad ne uspijem dobro zatvoriti pa me strah da će se brzo osušiti :D Dobro, onda bi to sigurno povuklo i veću cijenu, pa se neću buniti.

    ReplyDelete
  11. da, dobre su za čišćenje lica :D i skidanja šminke s njega :D iako za oči bolje nešto drugo :D

    ReplyDelete
  12. da istina :D bolje bi bilo da su u kutiji :D daj im marketinšku ideju :D :D

    ReplyDelete
  13. Vjerojatno, zato sam i odustala od njih....

    ReplyDelete
  14. Nekako se radije posvetim skidanju šminke, nego da plaćam maramice za skidanje šminke. Možda će mi biti potrebne sada kada krenem na fakultet :D

    ReplyDelete
  15. da, ma odlične su za imati za svaki slučaj :D a i super je osjeća tih piling izbočina na licu :D

    ReplyDelete
  16. Isprobala sam ove maramice i genijalne su mi, skinu svu šminku i praktične su za putovanja :D osobno ne nosim micelarne sa sobom po koferima pa se često poslužim maramicama :)

    ReplyDelete
  17. da, baš su oke za putovanja, jer tko će nositi sve te ambalaže i bočice, a ide se na par dana :D

    ReplyDelete
  18. […] miriše identično kao Dnevne Piling Maramice iz iste linije, koje sam recenzirala –> ovdje. Miris mi ne smeta kod upotrebe gela, zapravo me ujutro razbudi […]

    ReplyDelete