Što sam dobila na Bahlen Beauty eventu :)

by - Saturday, September 12, 2015

U ponedjeljak, 7.9.2015., imala sam čast biti prisutna na lijepo organiziranom Bahlen Beauty eventu. Bahlen Beauty je nova tvrtka, koja je uvoznik i distributer luksuzne svjetske kozmetike u Hrvatskoj. Njen tim čine ambiciozni, mladi i stručni ljudi, koji imaju za cilj promijeniti beauty sliku Hrvatske, od wellnessa & spa, kozmetičkih i frizerskih salona, pa sve do kućne njege kože. Tvrtka se nalazi u Zagrebu, na adresi Kneza Mislava 2 i tamo je edukacijski centar i showroom u kojem se može razgledati kozmetika koju nude.


Na eventu su nam predstavili brendove, imale smo priliku da dodirnemo, pomirišimo i isprobamo svaki, a organizatorice su bile na raspolaganju za svaku informaciju koja nas je zanimala o pojedinom proizvodu. Kako sam podjednako zaljubljena u dekorativnu i preparativnu kozmetiku, za mene je ovo bio raj <3 Uz šampanjac i fine macaronse, ne mogu zamisliti bolji blogerski ponedjeljak <3


20150912_105358


Neki od brendova koje smo upoznale i čule nekoliko rečenica o njima su: Elemis, Matis Paris, Eve Lom, Eminence Organics, Tromborg, Cowshed, Glo Minerals i Youngblood. 


Na eventu smo dobile i slatku poklon kutiju, s nekoliko proizvoda i testera na isprobavanje. Meni su ovakve kutije preslatka stvar i uvijek u meni izazovu uzbuđenje, posebno u ovoj prilici kada su svi proizvodi od brendova koje još nisam upoznala niti isprobala :)


Odlučila sam u ovom postu ukratko pokazati što sam sve dobila, ovo nisu prvi dojmovi, već samo čisti prikaz proizvoda i neke kratke informacije o samim brendovima :)


20150912_105517



YOUNGBLOOD Natural Mineral Loose Foundation


20150912_105649

20150912_105608

YOUNGBLOOD osnivačica Pauline Youngblood je tijekom svoje karijere kao estetičar imala brojna iskustva s istraumatiziranom i oštećenom kožom te je odlučila učiniti nešto po tom pitanju te proizvesti brand koji će moći korigirati nedostatke na koži kao što su diskoloracija, upaljena i oštećena koža te ostale slične probleme bez da make up bude težak i da dodatno uguši kožu. Stoga je brend izabrao najbolje od najboljeg kako bi dobili besprijekoran, a opet prozračan izgled. Youngblood nije testiran na životinjama i ne sadrži parabene.


Dobila sam mineralni puder u prahu i jako se veselim njegovom korištenju, jer nam je jedna od organizatorica rekla da ništa tako dobro u njenoj kolekciji pudera ne pokriva kao ovaj puder. I jedna od čitateljica mi je rekla da je koristila njihov puder i primer i da je bila jako zadovoljna. Pohvale pršte sa svih strana na ovaj brend, pa sam uzbuđena :) Nijansa koju sam dobila je Warm Beige, ne znam koliko će pasati na moj ten, ali ću nastojati napraviti ga svakako upotrebljivim :)



TROMBORG Lipstick NO.10


20150912_105721

20150912_105747

TROMBORG je skandinavski brend koji balansira između organskog i prirodnog i vodi se po principu "manje je više" koristeći samo luskuzne sastojke. Tromborg Vam omogućava da postanete samostalni umjetnik koristeći make up koji je besprijekoran, lagan i sadržava paletu boja u kojima svatko može naći nešto što mu odgovara. Tromborg nastoji stvoriti proizvode koji su jednostavni za upotrebu, nježni, ali učinkoviti i prikladni za sve tipove kože. Oni se temelje na suvremenim vrijednostima i kombiniraju stil života, estetiku, ljepotu i blagostanje. 


Minimalistički pristup ovog brenda očitava se na samoj ambalaži ovog ruža - na prvu se zaljubite u nju. To nastojanje da se osuvremeni kozmetički komad, a da pri tome sam proizvod i dalje bude neodoljiv i poželite ga odmah koristit  je uspjelo ovom brendu. Tromborg je skandinavski, a sve skandinavsko obožavam, počašćena sam što će krasiti moju ladicu. Nijansa koju sam dobila je ona prava, moćna crvena. Dolazi u zanimljivom izgledu olovke :)



EVE LOM Cleanser


20150912_105837

EVE LOM je kozmetika koja obuhvaća problematiku kože svih životnih dobi posebno se fokusirajući na njezino čišćenje i detoksikaciju kože kako bi dobili baš onakvu kožu kakvu ste oduvijek željeli. Brend potiče iz Engleske te je vrlo nježan, ali opet iznimno učinkovit u svakodnevnoj njezi.


Ovaj ću proizvod nastojati što prije recenzirati i ne znam kako već nisam, jer sam ga već prije dobila u LookFantastic kutiji :D Tuka, tuka :D Mogla sam ga isprobati pa biti faca na eventu, znajući kako funkcionira proizvod i odrađuje posao. Dobile smo i krpicu koja se koristi u kombinaciji s ovim posebnim skidačem šminke i svih nečistoća s lica :D Cure na eventu su rekle da je ovo posebno iskustvo i osjećaj čišćenja :)



GLO MINERALS Eye Shadow, nijansa Bamboo


20150912_105924


20150912_105945


GLO MINERALS je višestruko nagrađivani američki brand mineralne kozmetike koji pokriva nepravilnosti, ispravlja i štiti Vašu kožu. Linija proizvoda ne sadrži talk pa je idealan za korištenje na najosjetljivijoj koži. Sadrži mnogobrojne antioksidanse i nakon nanošenja imate zajamčenu dugotrajnost i postojanost. Sam brend ima široku paletu proizvoda pogodnih za sve tipove kože koji ne samo da pružaju estetsko zadovoljstvo već i štite kožu na najbolji mogući način. Bitno je spomenuti kako Glo Minerals ulje nije testiran na životinjama i ne sadrži parabene. 


Dobila sam ovo mono sjenilo u nijansi Bamboo. Radi se o nekakvoj bežkastoj nijansi, boje kože. Ovakva nijansa mi je trebala, jer mislim da će biti višestruko pogodna - za izjednačavanje kapka, za lijepo blendanje i ublažavanje drugih boja, vjerujem da ću ga koristiti često i samostalno uz dva sloja maskare. Imala sam priliku testirati i druge nijanse, mnoge su lijepo pigmentirane i nadogradive. 



EGYPTIAN MAGIC


20150912_110047

Kako zanimljiv naziv brenda :D Dobila sam ove testere višenamjenske kreme, koja je opisana kao - magična :) Formula kreme je bazirana na legendarnom balzamu koji je bio korišten od strane mudraca, mistika i iscjelitelja u drevnom Egiptu :)



GLO THERAPEUTICS


20150912_110129

Dva testerića :) Jedan je čistač lica,  drugi krema za zaštitu od sunca, namijenjena koži lica :)

AGADIR ARGAN OIL


20150912_110213

I zadnje - nešto što me podsjeća na šećer u kafiću haha :D Zaštita za kosu od topline. Čuva ju od jačine i do 450 stupnjeva. Štiti, oporavlja kosu i daje sjaj. Glavni sastojak je arganovo ulje :)


20150912_105409



Što biste prvo htjele da recenziram? Jeste li isprobale nešto od navedenih brendova, ili samih proizvoda?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3


 

 

You May Also Like

17 comments

  1. Obično pon. mnogi mrze, ali tebi je sedmica jako lijepo počela :)
    Sviđa mi se nijansa sjenila, ali ništa manje ruž/olovka - moje nijanse :D

    ReplyDelete
  2. Odlični proizvodi! Agadir proizvode za njegu kose sam isprobala i odlični su.
    Voljela bih da prvo recenziraš mineralni puder....nemam još niti jedan i baš me zanima njegova pokrivna moć

    ReplyDelete
  3. Odličan početak tjedna :D Mene također najviše zanima mineralni puder :)

    ReplyDelete
  4. Najvise paznje mi je privukao Tromborg ruz, izgleda bas zanimljivo. :)

    ReplyDelete
  5. da, meni je ponedjeljak stvarno bio ispunjen i uzbudljiv :D
    da :D baš se to dvoje i može lijepo kombinirati :D

    ReplyDelete
  6. da, nemam niti ja :D
    svakako ću onda nastojati što prije recenzirati ga :D

    ReplyDelete
  7. Divan početak :D i kolačići su bili fini :D
    misim da puder po svemu sudeći ide prvi na recenziju :D

    ReplyDelete
  8. da :D izgleda kao nešto sasvim posebno <3

    ReplyDelete
  9. Jao predobri proizvodi, požuri s recenzijama :D
    Najviše me zanima mineralni puder i EVE LOM cleanser

    ReplyDelete
  10. Može, primljeno na znanje :Dpuder krećem što prije isprobavati :D

    ReplyDelete
  11. Jučer sam pročitala post i zaboravih komentirati :P Sve mi se sviđa i mislim da si dobila jako lijepe stvari. Međutim, mene najviše zanime EVE LOM jer sam za njega čula da je odličan iako sumnjam da ću ga ikad kupiti jer je dosta skup ali eto zanima me je li vrijedan love :P

    ReplyDelete
  12. Šampanjac, macaronsi, lijepi noviteti, ma tko bi mogao poželjeti bolji (tako mrski) ponedjeljak? ;) Jaaako me zanima ovaj mineralni puder, jer mi jedan jaaako treba, a čim sam pročitala da super prekriva, a joooj! :D Tipkaj, tipkaj što prije :D

    ReplyDelete
  13. hehe i mene to zanima :D a ono visi mi u ladivu već mjesecima i nikako da ga isprobam :D
    svakako javim dojmove :D :D

    ReplyDelete
  14. bome ću se oko pudera odmah trebati posla primiti :D
    javim se s dojmovima :D :D

    ReplyDelete
  15. Ovaj event mi je bio baš genijalan! Em što sam mogla isprepipat cijeli Glo Minerals asortiman, em što sam jela macaronse ko luda xD

    ReplyDelete
  16. […] Vogue ga je proglasio najboljim čistačem na svijetu, a za mene predstavlja potpuno novo iskustvo skidanja šminke i čišćenja lica. Ovaj poseban čistač mi je promijenio doživljaj skidanja šminke i predstavlja pravi, mali luksuzni tretman, koji posebno paše prije spavanja. Zimsko i blagdansko vrijeme je tu, iako zima ne pokazuje svoje pravo lice, moja koža osjeti hladniji zrak, dok blagdansko razdoblje asocira na češće šminkanje, sređivanje, vađenje paleta boja koje čuvamo samo za to posebno razdoblje. Sve to povlači za sobom pravilno čišćenje i njegu kože, a za to je idealan EVE LOM čistač :) Prvi put sam ga vidjela kada mi je došao u Look Fantastic kutiji prošle godine, a drugi put mi je sudbinski pripao kada sam ga dobila u kutiji na Bahlen Beauty eventu, o kojem sam pisala –> ovdje. […]

    ReplyDelete