NIVEA HairMilk

by - Thursday, October 06, 2016

Predstavljam dva nova NIVEA proizvoda za kosu. Radi se o šamponu i regeneratoru s prirodnim mliječnim proteinima koji obnavljaju svaku vlas kose bez otežavanja. Linija je namijenjena suhoj kosi. Ova dva proizvoda sam koristila zajedno, koristila sam posebno samo šampon s regeneratorom neke druge marke i isto tako regenerator s nekim drugim šamponom. Tako da mogu opisati njihovo djelovanje kada djeluju zajedno i svaki posebno. 


Ambalaža ovih proizvoda uistinu odaje vjernost NIVEA brendu. Plava boja se odmah može povezati s klasičnom NIVEA kremom, iako miris ne slični mirisu kreme. Rekla bih da je NIVEA u ovim proizvodima uspjela napraviti nešto drugačiji miris u odnosu na sve druge proizvode u njenom asortimanu, no opet kada prislonim proizvode nosnicama znam da je to NIVEA-inih ruku djelo :D Posebno mi se sviđa miris regeneratora, koji me odmah podsjetio na svježinu i čistoću. Vanjski izgled proizvoda mi je odmah djelovao nekako pristupačno, a sama kvaliteta materijala je na nivou, kao kod svih do sad NIVEA proizvoda :D 

Šampon


Ovaj šampon ima zanimljivu balzamastu teksturu. Iako sam navikla da mi šamponi slične teksture nešto teže zapjene kosu, kod ovog nemam s tim problem. Već pri prvom šamponiranju stvori lijepu pjenu, a kod drugog mogla bih reći - bogatu. Tako da prilikom procesa pranja kose dobijem onaj osjećaj temeljitog pranja. Kosa se kod ispiranja ovog šampona čini gušćom. Budući da prirodno imam jako gustu kosu ovaj efekt mi nije potreban, no ako se borite s dobivanjem volumena Vama bi moglo biti zanimljivo. Kada sam koristila ovaj šampon s regeneratorom neke druge marke, ta bujnost se zadržava, kosa je lijepa i gusta, kao da se stvorilo novih vlasi. Isto tako vrlo je mekana. Budući da mi ovaj šampon još više pogusti kosu, kod mene je nezaobilazno stiliziranje i peglanje. Iako je kosa s njim gušća, nije neuredna. 



Regenerator


Regenerator ima lijepu, mekanu teksturu, tako da se lijepo razmazuje po kosi, a ne pada na pločice tuš kabine. Ostavim ga da djeluje nekoliko minuta. Preporučuje se da se temeljito ispere i uvijek pazim na to, jer bi mi se u suprotnom kosa mogla brže zamastiti. Kada ga koristim sa šamponom neke druge marke, njegov efekt je divno mekana, sjajna i lijepa kosa. Kosa uistinu izgleda zdravo i njegovano :) Ovdje stavljam naglasak na mekanu kosu, jer nisam doživjela toliku mekoću s mnogim drugim regeneratorima :D Ovaj djeluje kao omekšivač na nju :D Volim ovaj regenerator <3




Ova dva proizvoda zajedno surađuju isto tako dobro. Na gornjoj slici se može vidjeti kako mi izgleda kosa nakon njihovog zajedničkog djelovanja. Kosa je divno mekana i uredna. Čak mi nije toliko potreban regenerator za raščešljavanje, jer mi ju oni divno omekšaju. Ipak, obzirom da dobro poznajem svoju kosu ova dva proizvoda neću često zajednički koristiti, već tu i tamo kada joj bude kronično falilo temeljite njege. Smatram da kada bi ih često koristila jedan za drugim, da bi ih se kosa zasitila. Trebam naglasiti da ovi proizvodi ni malo ne otežavaju moju kosu, već ona lagano i lijepo pada. 

Cijena svakog proizvoda - 20,90 kn


*PR proizvodi


Jeste li isprobali nove NIVEA HairMilk proizvode? Privlače li Vas? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

5 comments

  1. Probala sam sampon i isti utisak kao i ti imam :) Kosa nikad meksa i bujnija :)

    ReplyDelete
  2. Pitam se da li će ovi proizvodi doći kod nas u Srbiju? Nivea šampone obožavam, baš bih volela i ovu kolekciju da probam, super zvuči :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadam se da budu uskoro.. nikada do ovog šampona, nisam koristila Nivea šampone :D ali s ovim sam zadovoljna :D
      a regenerator bi trebao svima odgovarati, baš čini kosu mekanom, ali ju ne opterećuje :D

      Delete
  3. imam ih,ali nisam još probala.
    čekam da potrošim postojeći šampon i regenerator!

    ReplyDelete