theBalm | Meet Matt(e) Nude palette

by - Saturday, October 29, 2016

Danas pišem o divnom proizvodu u kojeg sam se zaljubila ovu jesen i već mjesec dana ga ne skidam s kozmetičkog stola te je stalni gost u mojoj rutini šminkanja. Radi se o divnoj theBalm Meet Matt(e) Nude paleti sjenila :D TheBalm je opet odličnu ideju proveo u djelo - upoznaje nas s muškarcem imenom Matt, koji pokazuje sve svoje nijanse kroz devet odličnih Matt boja :) Slogan ove palete - Size Matt(e)rs ili u prijevodu Veličina je bitna, ne stoji ovdje nenamjerno. Naime radi se o poprilično velikim sjenilima što me oduševilo, jer je ovo jedna od onih paleta gdje već vidim da ću dotaknuti dno.



Kako paletu držim često na stolu, uvijek me nekako podsjeti na neki manji notes i veličinom i dizajnom. Ovo je po meni idealna veličina, jer dobijete dosta od proizvoda, a opet nije glomazna. Retro vibra se i ovdje vidi i osjeti i uljepšava iskustvo korištenja proizvoda. Paleta ima i odlično veliko ogledalo, koje sam zaboravila poslikati za ovaj post. Ogledalo je pristojno veliko i ako se nasloni na nešto može odlično pomoći kod šminkanja, a još više kod popravljanja šminke. Kao i kod većine theBalm proizvoda ambalaža je kartonska, a zatvara se magnetski. 



Ovo je za mene jako lijepa i zahvalna paleta boja i jako mi je drago da je stigla do mene u jesen, jer su boje savršene za ovo razdoblje. Krase ju divne tople smeđe boje za kojima sam luda poput Matt Garcia i Matt Rosen. Paleta u sebi ima odličnu bijelu nijansu za posvjetljivanje bilo kuteva očiju ili luka uz obrvu - Matt Malloy. Crna boja je izostavljena, no zamjenjuje ju Matt Wood, koja je po meni divna ugljano tamno smeđa boja, koja će u kombinaciji s bilo kojom bojom iz ove palete kreirati smokey eyes. Matt Singh i Matt Lombardi su odlične nijanse za nanijeti preko cijelog kapka, daju topli i zanimljivi izgled oku. Matt Johnson je divna, zagasita, petrolej plava, koja odlično istakne smeđe oči i začini stvari. Matt Abdul i Matt Hung su odlične, prigušene nijanse ljubičaste koje će se odlično uklopiti u jesenske look-ove :)




Sjenila su mekane teksture i truse se minimalno. Ne ostavljaju mi paletu u neurednom stanju niti imam problem s trušenjem kod šminkanja. Na prvu ne ostavljaju puni pigmentirani trag boje na očima, no s ovim sjenilima nadogradnja je laka i uspješna, ovisno kakav look želite taj dan. Sviđa mi se svestranost ove palete i kombinacija njenih boja. Mogu se kreirati lijepi cut crease lookovi, smokey eyes, basic smećkasti lookovi za svaki dan. Ova sjenila mogu poslužiti kao liner, a mogu se nanositi i na waterline. Lijepo se blendaju i djeluju zajedno. Trajnost im je na meni nekakvih 5-6 sati i tada blijede ravnomjerno, nema čudnog i neurednog nakupljanja. Većina ovih nijansi se može nositi samostalno, jer su dovoljno posebne da budu zanimljive same. Paleta je idealna za ponijeti sa sobom na putovanja, jer pruža bezbroj mogućnosti <3 

Cijena - 368,80 kn

TheBalm proizvodi mogu se pronaći u Bipi, Martimexu i Mulleru. 

*PR proizvod

Kako Vam se čini ova paleta? Imate li želju isprobati ju? Koji Vam se Matt najviše sviđa?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

16 comments

  1. Pretamne nijanse za mene.
    Najvise mi se sviđaju nijanse Lombardi, Singh, Malloy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, te tri su najsvjetlije, s tim da je Malloy najpigmentiranija :D

      Delete
  2. Divna je, ali trimony je moj prvi izbor 😍 samo da vise stigne u Bipu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trimony je isto divnaa <3
      theBalm se prodaje u Bipi, ali u odabranim Bipa trgovinama, ne svim :)

      Delete
  3. Looks so nice and beautiful. Kisses from Sugarlove blog.

    ReplyDelete
  4. Palealta je lijepa, no nisam bas nesto odusevljena kvalitetom. Ne te palete, opcenito njihovih paleta sjenila. Isla sam si kupiti pa sam swatchala i na kraju odustala jer za duplo manje novaca mogu kupiti jednako kvalitetna, ako ne i bolja sjenila. Inace mi se kombinacija boja bas svida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da i mene je kombinacija boja osvojila,, nekako sam tip za ovakve nijanse :D a ovako ih imam na jednom mjestu :D

      Delete
  5. Obožavam mat senke, ova paletica mi je na WL :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadam se da ćeš ju nabaviti :D matt sjenila su essential <3 i kod mene

      Delete
  6. Već jaaako dugo mi je na wish listi i samo je pitanje trenutka kad ju kupujem!:D

    ReplyDelete
  7. Cim budem imala priliku da je kupim, kupujem. Bas mi se svidjaju nijanse, vise na swatchevima nego sto to izgleda ovako u paleti. Divna je ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, neke nijanse bas zanimljivo ispadnu kada se nanesu :D želim ti da ju što prije nabaviš <3

      Delete
  8. Replies
    1. da, zgodna paletica :D može se svakako iskoristiti :D

      Delete