The Body Shop | Shea hand cream

by - Tuesday, March 07, 2017

Do sada nisam imala puno prilika istražiti The Body Shop trgovine, no onoliko koliko sam uspjela pronjuškati njihove proizvode gurajući se s ostalim kupcima u skučenim prodajnim prostorima - Shea proizvodi su mi ostali u sjećanju kao najmirisniji i kao nešto što bi često kupovala. Ne mogu se zasititi njihovih mirisnih nota. Shea maslac za tijelo sam prije recenzirala u postu --> OVDJE, a danas donosim dojmove o Shea kremi za ruke. 


Pakiranja njihovih krema su slična pakiranjima L'Occitane krema za ruke. Djeluju vrlo elegantno, retro i na ambalaži su vidni tragovi korištenja. Iako ambalaža djeluje sićušno u ruci, u sebi sadrži 30 ml kreme što je dosta i neke moje kreme koje su ambalažom veće kriju istu mililitražu. Platila sam ju €7.


Krema je obogaćena ručno izrađenim shea maslacem iz Gane. Shea maslac je drevna beauty tajna, koristio se kao preparat koji je štitio kožu od jakih vjetrova u Sahari. Ima vrlo hranjiva i vrlo njegujuća svojstva. 


Sama krema ima vrlo laganu, ni malo masnu ili tešku teksturu. Pri razmazivanju je kremasto-vlažna i upija se vrlo brzo, posebno ako se potrudim brzo ju razmazati po rukama. Ne bih rekla da jednom primjenom oporavi oštećene ruke, no svakako se osjeti pomak i olakšanje. Ako se sjetim redovito je namazati kroz dan učinit će ruke glatkima i nahraniti ih. Trik s kojim se osiguram da ju redovito primjenjujem je da je uvijek ili na mom radnom stolu ili u torbi. Idealan je on-the-go proizvod. 

Ono što me posebno motivira da ju češće koristim je njen neodoljiv orašasti, topao, luksuzni miris koji se svakom njenom primjenom pretvara u parfem koji vjerojatno samo ja osjetim :) Teško je opisati ovaj divan miris, ali je savršen za oraspoložiti Vas i ugrijati tijekom zime. 


Koja je Vaša najmirisnija krema za ruke? Koju The Body Shop liniju najviše volite?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

8 comments

  1. Joj taj miris sam probala tamo u dućanu i baš je poseban, najposebniji od svih koje imaju...a kreme njihove nisam još koristila makar vjerujem da su dobre, maslaci za tijelo su super. Stvarno je slično pakiranje L'Occitaneu. Od Body Shop linija najviše mi se urezala u sjećanje Frosted Cranberry koju dobe po zimi, jako je svježa i voćna, a opet slatkasta, a sad od krema za ruke koristim Ziaja kremu s kozjim mlijekom i ok mi je. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ta Frosted Cranberry je i meni lijepo mirisala, sjećam se da si mi poklonila mini gel za tuširanje iz nje :)
      teško je opisati taj miris shea proizvoda, ali je zarazan, mislim da bi se većini svidio :D

      Delete
  2. Obožavam TBS, najdraža linija mi je moringa, koristila sam i peeling i maslac i kremu za ruke. Kao za tebe shea tako za mene moringa predstavlja najmirisniji parfem kojeg samo ja osjetim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mislim da Moringu nisam pomirisala, ali vjerujem da je miris fin i više za proljeće/ljeto.
      Nadam se da ću u budućnosti ima više vremena pročiti njihove proizvode :D

      Delete
  3. Jako mi se dopada ovaj rokovnik sa mermernim koricama, želim slićan vec dugo vremena! Gde si ga nabavila?
    Koristim Nivea kremu, iako nema neki poseban miris, ali mi ruke budu najmekanije ubedljivo. Zato od l'occitane mi kreme divno mirisu!
    BS, xx | https://queenbsdiary.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. u Primarku je kupljen za €3 :D :D
      imaju inače više takvih marble stvari, ali ja sam naletila samo na njega, više je kao bilježnica s mekanim koricama :D

      Delete
  4. jao krema djeluje predivno, nisam još ništa njihovo probala ali izgleda divno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i miriše divno <3
      dobro je počet s njihovim kremama, jer su najjeftiniji njihovh proizvod skoro :D

      Delete