theBalm | Nude Dude

by - Sunday, April 02, 2017

Nakon nekog vremena ponovo jedna paleta kod mene na blogu, ovoga puta je to - theBalm Nude Dude, druga paleta nude sjenila koju je theBalm izbacio, nakon Nude Tude. Paleta sadrži 12 sjenila i sva su imenovana epitetima koji počinju slovom F. Kao i uvijek theBalm osvaja svojim idejama, pa vjerujem da je i ova paleta dobila svoju skupinu obožavatelja.



Paleta dolazi u tipičnoj theBalm ambalaži - kartonska kutija i magnetski način zatvaranja i kao što sam prije spomenula - ovakav tip ambalaže mi odlično odgovara, osim što ju je lakše nositi i rukovati s njom, kutija se ne može potrgati ako slučajno padne na pod. Uz sjenila dolazi i dvostrani kist, jedna strana služi za nanošenje sjenila, a druga za liner. Predviđeno je da ova sjenila kada se smoči kist poprime teksturu i funkciju tuša za oči. Ovo nisam isprobala, zato što isključivo koristim crni tuš, ali mi je kosi kist odličan za nanošenje sjenila na waterline i definiciju tog dijela oka, radi to vrlo precizno i često posegnem za njim.


Paleta sadrži široko ogledalo, koje odlično posluži upravo kod šminkanja očiju, jer možete istovremeno vidjeti i jedno i drugo oko i znati na čemu ste. Sviđa mi se izbor nijansi jer iako su svakodnevno nosive zapravo su jako zanimljive. Ne radi se o dosadnim smećkastim, bež nijansama, već su ubacili i zanimljive roskaste, zlatne, brončane, a pojavljuje se čak i tamnozelena koju inače volim nositi na očima, a sad ju imam i u sklopu ove palete :)
Sjenila se malo truse, ništa pretjerano. Primijetila sam da je sjenila koja u sebi imaju sitne šljokice najbolje nanositi s prstima. Prsti ih nekako bolje i ravnomjernije nanesu i njihova svjetlucavost dolazi više do izražaja. 
Sjenila imaju glatko praškastu teksturu kada se nanose kistom i puterastu kada se nanose s prstima.





Svjetlucava sjenila (poput Firm, Flirty, Faithful, Fit) volim nositi preko cijelog kapka, ili na centru kapka i često preko nekih drugih sjenila. 
Flawless i Feisty su odlični za pregib kapka, jer su matt. 
Fearless i Fabulous su odlični za posvjetljivanje kuteva očiju ili luka uz obrvu. 
Tamnije nijanse su vrlo prozračne, ali svejedno lijepo pigmentirane. Nemoguće je u startu pretjerati, ali se s nadogradnjom može postići dramatičan look. 
Sjenila su općenito srednje do jake pigmentacije, lijepo se blendaju zasebno i kombinirani zajedno. Mogu se uredno nadograđivati. Trajnost im je odlična, a uz Wet n Wild Only a Matter of Prime bazu za sjenila ne nakupljaju se u pregibu oka, a moje očiju imaju izražen pregib. 

TheBalm proizvodi mogu se pronaći u Bipi, Martimexu i Mulleru. 

*PR proizvod


Kako Vam se čini Nude Dude? Jeste li isprobali ovu paletu sjenila? Koja je Vaša najdraža paleta nude sjenila?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3




You May Also Like

6 comments

  1. Imam ovu paletu, prijateljoca mi ju je poklonila :) obozavam je, skoro je svaki dan koristim..boje divne, bas kao sto kazes da nisu dosadnjikave :) super je

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, boje su odlične za svakodnevno nošenje, a opet raznovrsne, pa ne mogu dosaditi :D

      Delete
  2. Nisam ju isprobala, još ;) Sviđaju mi se nijanse jer su prikadne za svaki dan, dok se s više nanosa može postići i dramatičniji look. Meni je najdraža Naked 1 jer ubija pigmentacijom i nepotrošiva je, barem meni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem ti za Naked, ona mi je na bucket listi kozmetičkih proizvoda koje moram kupiti :D Previše vas mi ju je nahvalilo :D

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Nijanse su baš lepe, super recenzija, nisam je još isprobala, ali planiram da je kupim :)
    Poseti moj blog, nova sam ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete