Collistar ~ Viola Ammaliante

by - Sunday, April 19, 2015

Prvi proizvod koji sam isprobala od vodećeg talijanskog brenda - Collistar, je njihov lak za nokte iz kolekcije Gloss Nail Lacquer, u nijansi Viola Ammaliante, koji obećava gel efekt na noktima :)


Primijetila sam da sam se mnogo puta, kod prvog doticaja s brendom, odlučila za prvu ruku uzeti lak za nokte, jer su mi u zadnje vrijeme nekako najzanimljiviji što se dekorativne kozmetike tiče i najbezbolnije mi je, ako proizvod ne valja...


Sudbinski mi je na ItGirl & I Love ... eventu  u vrećicu upao i lak od Collistara :) I to u boji koju jako volim <3


20150416_180732


Obožavam ljubičaste nijanse lakova, a sada ću predstaviti jednog jednostavnog ljepotana :) Radi se o nekakvoj uravnoteženoj, ravnomjernoj, nekako basic ljubičastoj boji i začudilo me što nemam sličnu u kolekciji. Iako je boja poprilično jednostavna, ponekad mi zna vuči na plavkastu :)


Lak dolazi u količini od 6 ml, a četkica mu je normalne dužine i širine - nije jedna od onih supertankih, ali nije ni široka. Ima nekakav standardan izgled...


20150416_180248


20150416_180305


Od kada sam kupila Eveline 8 u 1, on mi služi kao bazni premaz, koji stavljam prije svakog laka. Kada se osuši, počinjem s apliciranjem laka u boji.


Lak se jednostavno nanosi, jedino treba pripaziti i baciti pogled na četkicu prije apliciranja, da nije povukla previše laka iz bočice, jer tada može nastati nered. Inače ako se barata s normalnom količinom proizvoda na četkici - nema problema :)


Tekstura mu je mrvicu rjeđe kremasta, što meni odgovara, jer ponekad s jako gustim lakovima moram žuriti da ih ravnomjerno rasporedim po noktu.


Sviđa mi se što četkica ne radi ružne, prugaste tragove kada se nanosi sloj preko sloja, već sve teče ravnomjerno, uredno i boja ne gubi na urednosti i ljepoti :)


20150416_180408


Visok sjaj ovu duboku i jednostavnu boju svakako oživi i čini zanimljivijom. Volim tu završnicu koju proizvod ima - neodoljivu kremasto - sjajnu...


20150416_180449


Trajanje njegovog sušenja ovisi o tome koliko ste ga bogato/obilno nanijeli. Ako nanesete odmjereno, relativno brzo će se posušiti, no ako vam je pobjeglo malo više laka, morat ćete se načekati da se osuši i biti strpljivi ... U takvim situacijama morate dobro procijeniti da li se lak uistinu osušio, jer meni se znalo događati da mislim kako je suh, i odem oprati ruke, obrišem ih ručnikom i "zgužvam" lak na pola noktiju :D Dokle god je na blagi dodir rukom lak ljepljivkast, a ne normalno gladak - nije suh.


20150416_180706



Njegova trajnost je ovisila u kakvom su mi stanju bili nokti. Kada su bili u super stanju, idealne dužine i uredni, lak je potrajao punih pet dana, da se nije vidno ogulio. A prala sam nekoliko puta na dan suđe i svašta nešto :D Zadnji put kad sam ga nosila, nokti su već poprilično narasli i došli pred samu fazu pucanja i listanja, te se lak s nekih noktiju (ne svih) ogulio već drugi dan.


Ako su vam nokti u odlično-urednom stanju, ovaj lak će dugo biti s Vama :)


Volim ovu boju u posljednje vrijeme. Nekako je sigurna, jednostavna, slaže se uz većinu moje robe. A opet nije dosadna :D Ako lak stavljam treći put za redom, to je znak da ga volim :D


Možete ga kupiti u svim boljim parfumerijama (Douglas, Iris,...) Za cijenu nisam sigurna, jer svugdje drugačije piše...


*PR proizvod



Koji proizvod Vam je najdraži od Collistar kozmetike? Koristite li njihove lakove za nokte? Jeste li koristili ovu ili neku drugu nijansu iz Gloss Nail Lacquer linije?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

24 comments

  1. Meni je boja koju si dobila predivna :) zaljubljena sam u nju <3 nesto mi se duze susi od Essie lakova, ali ako stavim Seche Vite preko to je sve rijeseno brzo...morat cu i ja svog uskoro recenzirati sad si me podsjetila na njega bas :D nokti su ti super otkad koristis eveline

    ReplyDelete
  2. Nijansa je baš zgodna :) Inače više volim tamnije ljubičaste nijanse. Imam nešto slično ovoj nijansi iz Avona. Fotke su ti fora :)

    ReplyDelete
  3. Nijansa laka je uistinu krasna, volim ljubičaste tonove, od najsvijetlijih od najtamnijih. Nisam probala Collistar lakove, ali prije par godina sam užasno voljela njihova sjajila. Ako se odlučiš sljedeći put za neki kozmetički proizvod mislim da te neće razočarati..a i ja bih mogla sebi koji lak kupiti :)

    ReplyDelete
  4. Jako zgodna nijansa laka, baš fino izgleda :). Joj, mene tak izbaci iz takta kad lijepo nalakiram noktiće i suše se 3 i pol dana i onda se radi nestrpljivosti i nemogućnosti daljnjeg mirovanja..kak ti kažeš - "zgužva" lak :/.

    ReplyDelete
  5. Predobra nijansa, ja sam dobila narančasti kakav već imam, rado bih kupila i ovu tvoju :)

    ReplyDelete
  6. Jako lijepa nijansa. Nemam nijedan njihov lak, ali Collistar mi ima odlične proizvode za more i sunčanje :)

    ReplyDelete
  7. Od tog brenda još nisam ništa isprobala, ali ovaj tvoj lakić je predivan. :D

    ReplyDelete
  8. Boja je predivna, baš prava proljetna i slažem se da je ovaj lak baš pravi ljepotan :D Trajnost mu je i više nego odlična :)

    ReplyDelete
  9. Baš je lijepa boja laka, podsjeća me na milka ljubičastu boju :P Ja trenutno radim zalihu nude lakova, no kada me to prođe, možda posegnem i za ovim lakom :)

    ReplyDelete
  10. Nijansa je odlicna za prolece, divna je. :)

    ReplyDelete
  11. slažem se :D ona idealna proljetna - i za kišne i za sunčane dane <3

    ReplyDelete
  12. e vidiš :D i mene podjeća na Milka ljubičastu,, kako se nisam sjetila to napisati :D
    hehe, i mene su nudači držali neko vrijeme, svako malo im se vratim :D

    ReplyDelete
  13. da :D baš je ljepotica moja,,, imam osjećaj da ću ga brzo istrošiti :D <3
    Trajnost je super, kada su nokti super :D

    ReplyDelete
  14. meni je ovo prvo što sam isprobala i već mi je odlično <3

    ReplyDelete
  15. čula sam da su im proizvodi većinom dobri jako :D ovaj lak me potakao da ih poćnem kupovati i primjećivati :)

    ReplyDelete
  16. ee zanima me kako izgleda taj tvoj :D
    ovo je ljubičasta koju svi volimo <3

    ReplyDelete
  17. da.. to je nešto najgore kod spremanja,,, posebno ako se posebno negdje spremam,, i kao što si rekla polako i strpljivo i on se ipak na kraju oguli... užaaas :/ :D

    ReplyDelete
  18. i ja :D sve što ima ikakve veze s ljubičastom kod lakova, ja kupujem :D
    e sad si me zainteresirala za ta sjajila.. ne sjećam se da mi je netko opčenito već dugo preporučio bilo kakvo sjajilo,,, tako da ti vjerujem da su ovi dobri :D

    ReplyDelete
  19. meni sve ovisi o raspoloženju :D cijelu sam zimu bila u tami :D pa za proljetne, kišne dane ovo super prolazi :D
    fala puno za fotke :*

    ReplyDelete
  20. da, suše se nešto duže.. no mislim da se vrijedi strpiti zbog kvalitete i same trajnosti :D
    hvala na pohvali za nokte <3

    ReplyDelete
  21. Boja ovog laka je jedna od najljepših koje sam vidjela u zadnje vrijeme *-*

    ReplyDelete
  22. slažem se :D
    i mene je oduševila, i nije mi dosadila iako ju često stavljam zadnjih mjesec dana <3

    ReplyDelete
  23. Predivna nijansa :)) Nisam još ništa njihovo isprobala i slažem se s tobom, dok nešto novo kupujem, uvijek se uhvatim laka jer mi nije bed, ako mi recimo ne odgovara... :D

    ReplyDelete
  24. da, nekako ako nije dobar najbrže to prebolim,, iako mi teško pada, ako je nijansa posebno lijepa :)
    sva sreća to se s ovom nije dogodilo :)

    ReplyDelete