Rose Care ~ Nourishing hair mask & Active eye contour serum

by - Sunday, June 14, 2015

Tema današnjeg posta su dva proizvoda, koja dolaze od Rose Care :) Rose Care je prirodna kozmetika na bazi bugarskog ružinog ulja i ružine vodice. Ono što će mnoge čitateljice razveseliti je to što je kod svih Rose Care proizvoda izostavljen paraben, tj. nema ga :) Zaštitni znak ovog brenda je ruža <3 To se vidi i po ambalaži, samom nazivu brenda i njegovom sastavu. Iako kao mlađa nisam bila veliki ljubitelj mirisa ruže i uvijek sam više naginjala svježijim, citrusnim mirisa, moram priznati da sam se kroz zadnje dvije godine zaljubila u njega, jer sam otkrila da miris ruže može imati modernu i zanimljivu notu.


Prebacujem se na recenziju dva proizvoda koja sam testirala dva tjedna, a to su - Maska za kosu i Roll on serum za njegu područja oko očiju.


20150602_140719



Maska za suhu, oštećenu i dehidriranu kosu s ružinom vodicom 


20150602_141151

 

20150602_141211

Kao što vidite iz naslova proizvoda, maska je namijenjena kosi kojoj je potrebna učestala njega. Pronalazim se u tome, jer svakih nekoliko mjeseci svoju kosu mučim blajhom, a nekoliko puta tjedno s fenom i peglom za kosu.


Obećani učinak maske:




  • Ulje makadamije hrani i popravlja narušenu strukturu vlasi

  • Prirodna ružina vodica je izuzetno bogata aktivnim tvarima - stimulira regeneraciju i jača kosu

  • Ulje pšeničnih klica i D - pantenol (provitamin B5) daje kosi mekoću, glatkost i sjaj


20150602_141712

Maska ima kremastu i zahvalnu teksturu s kojom je lako baratati. Lijepo se razmazuje po kosi i dopire do vlasi. Obično ju namažem duž duljine repa, te ostavim da djeluje nekoliko minuta. Kada ju namažem na kosu, dobijem vjeran osjećaj pod prstima da ju je kosa popila, te da je kosu maska nahranila. Masku prati vjeran i očekivan miris ruža, ali onaj potpuno prirodni miris svježe ubrane ruže koju Vam netko donese, ili ne nužno ubrane - koju mirišite u svom vrtu :)


20150602_141511


Za mene je ovo idealna maska za čestu uporabu, zbog toga što je jednostavna i pouzdana za korištenje, a tako i njen učinak. Kada ju ispirem ne osjećam onu pretjeranu zaglađenost kose, koja ju potencijalno može poslije otežavati, već prirodnu mokru kosu s blagim osjećam mekoće.


Maska kosu čini punijom i mekšom, te joj daje prirodan sjaj. Dopušta joj da uredno i prirodno pada i ono što se meni posebno sviđa - moju kosu prirodno izravna. Svaki puta kada ugasim fen čini mi se da je kosa puno ravnija, nego je to slučaj s drugim maskama i preparatima.


Kod raščešljavanja ipak moram dodati još regeneratora u spreju, jer sama maska nije dovoljna da kosa nakon pranja bude raspetljana.


Smatram da je ova maska dobra opcija ako ste "na budžetu", jer dobijete pozamašnu količinu od 330 ml, a cijena joj je na trenutnom sniženju 38,25 kuna. Čak i ako ju koristite kod svakog pranja nećete ju brzo potrošiti. Ako niste ljubitelj mirisa ruže, ne brinite, nakon ispiranja i sušenja kose on je totalno suptilan :)


Narudžba i informacije o maski --> ovdje



Roll-on serum za njegu područja oko očiju s ružinim uljem


20150602_142126

Miris ovog proizvoda je jednako vjeran ružama, kao i kod maske, no ima pojačanu dozu svježine. Moram priznati, često zanemarujem njegu područja oko očiju, ponekad to nadoknadim Merz Special maskom, koju stavim nekih dva puta mjesečno, jer mi se na svakodnevnoj bazi ne da ništa upotrebljavati. Zato sam posebno bila zainteresirana za testiranje ovog proizvoda, koji na sebi ima hladnu kuglicu kao aplikator. Tražila sam nešto što će umiriti to područje.


20150602_142338


20150602_142252


Ambalaža me na prvu osvojila i svojim vizualnim izgledom, ali i osjećajem pod rukama, jer je vrlo kvalitetna i masivna - posebno za ovakav tip proizvoda.


Proizvod nanosim ispod očiju, ali i ispod obrva, jer nekako imam osjećaj da tom području treba dati extra njegu, te ga umiriti, jer često baratam pincetom. Kugla s kojom se aplicira serum je hladna i totalno paše za korištenje - posebno ujutro kod razbuđivanja, ali i uvečer radi dodatnog osvježenja. 


Kod nanošenja ostaje lagani, vlažni trag koji se u trenu upije u kožu :) Ponovo, kako ne koristim nešto na svakodnevnoj bazi za ovo područje, mogla sam vidjeti da li ikakav efekt koži daje ovaj serum. Svakako sam primijetila da je koža više hidratizirana tamo i nekako mekša i glađa. Tek sada primjećujem u kakvom je stanju bila prije i u kakvom je sada. Izgleda mnogo zdravije i svjetlije i planiram joj posvetiti zasluženu njegu od sada pa nadalje, jer često sam gruba prema tom području, npr. kod skidanja šminke, stavljanja korektora i dr.


Osim što koži oko očiju daje elastičnost i zdraviji izgled, volim ovaj proizvod zbog kul, hladnog osjećaja koji pruža i koji posebno paše sada kada je toplo :D


Regularna cijena - 80,00 kn. Trenutno je na sniženju - 68,00 kn


Sastav:


AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, SODIUM HYALURONATE GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, CREATINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, MACADAMIA SEED OIL, GLYCERETH - 8 ESTERS, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, PARFUM, METHYLISOTHIAZOLINONE, XANTHAN GUM, HYDROHYISOHEHYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BUTYLPHENYL METHYPROPIONAL


Narudžba i informacije o serumu --> ovdje


20150602_140703


*PR proizvodi



Jeste li koristili nešto od Rose Care brenda? Koji proizvod preporučujete? Koji Vas privlači da ga kupite? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

20 comments

  1. Bas me privlači ova kremica za okoloočno poručije, a i ambalaže su im preslatke. :)

    ReplyDelete
  2. Nisam još ništa probala ali maska mi zvuči jako zanimljivo :) a i rado bih probala kako miriše, nisam nikad koristila nešto za kosu s mirisom ruže, koliko se dugo osjeti miris na kosi?

    ReplyDelete
  3. Prvi put čujem za Rose care, ali baš mi se sviđa kako zvuči, a i sam izgled proizvoda. Ja sam ona klasična zaljubljenica u ruže ;) Posebno mi je zanimljiv ovaj serum, jer sam se prepoznala u tvom opisu zanemarivanja baš tog dijela, guilty as charged :D Idem škicnuti što još sve imaju :D

    ReplyDelete
  4. Nisam probala još ništa od tog brenda, a i nisam baš fan mirisa ruže, ali ova okooločna krema mi izgleda jako zanimljivo :D ja isto zanemarujem kožu oko očiju i bojim se da ću se kasnije kajati što je tako :D

    ReplyDelete
  5. beautiful products, I am quite curious about this hair mask- looks very interesting :)

    ReplyDelete
  6. da, stvarno su slatke i kvalitetne :D

    ReplyDelete
  7. miris je jako suptilan :D osjetit će ga taj dan i možda dio dana poslije,, ali tek kada prisloniš kosu uz nos :D

    ReplyDelete
  8. onda ćeš što se mirisa tiče uživati u ovim proizvodima :D
    da, baš zanemarujem inače taj dio :D ali od ovog seruma mi izgleda zdravije i posvjetljenije, a time i samo lice :D

    ReplyDelete
  9. da :D trebamo se nekako uhvatiti na vrijeme posla što se tog dijela tiče, hehe :D

    ReplyDelete
  10. Hair mask is very nice and easy to use, it's a quality product with nice rose scent :D

    ReplyDelete
  11. Zaintrigirao me serum. Luda sam za kremicama za oko očiju i svakodnevno ih koristim. Sviđa mi se što ima kuglicu i što hladi, bio bi idealan za jutarnju njegu :)

    ReplyDelete
  12. Zaljubila sam se u ovaj brend, u miris ruže i predivnu ambalažu :D Probiotski šampon za kosu im je odličan te sam sad naručila još dva (da se nađe) i nekoliko sitnica :D

    ReplyDelete
  13. Ja bi si rado nabavila ovaj roll on za područje očiju :) obožavam sve od ruže kao što znaš već, a taman mi za oči nedostaje proizvoda :D maska isto djeluje jako dobro, a već neko vrijeme ne kupujem maske nego samo onaj loreal regenerator pa ću morati neku, ova zvuči ok baš :)

    ReplyDelete
  14. e onda bi ti ovo dobro došlo u kolekciji :)
    trenutno se upija, lagan je, a meni daje rezultate :D
    a to hlađenje je predobro :D

    ReplyDelete
  15. znači i šampon je odličan, nisam ni sumnjala :D
    meni je od maske kosa puno kvalitetnija :D

    ReplyDelete
  16. onda smo iste po tom pitanju - ovo je jedini proizvod koji trenutno imam za područje oko očiju :D
    stvarno je dobra maska :D ne smeta česta uporaba :D

    ReplyDelete
  17. Ova kremica za okoloocno podrucije bas slatko i zanimljivo izgleda, posebno mi se dopada to sto je sa ruzinim uljem. :D

    ReplyDelete
  18. Veliki sam ljubitelj maski za kosu i svakako bi volila isprobati i ovu. Ni ja nisam neki ljubitelj mirisa ruže, ali recimo kod Thayers tonika mi ne smeta i čak mi se to počelo sviđati na neki čudan način.

    ReplyDelete
  19. da :D baš ima tih neki verzija njenog mirisa, koji pašu i na neki čudan način su osvježavajući i samim time lagani :D

    ReplyDelete