Afrodita Cream Shower Gel ~ Raspberry Cream & Orange Cream

by - Thursday, August 13, 2015

Spomenut ću dva preslatka, nova gela za tuširanje od Afrodite. Spadaju u Afroditinu novu liniju, koja se pojavila ovog ljeta, naziva - Cream Shower Gel. Naglasak je na slasnom iskustvu tuširanja, a uz recenzirane gelove, liniju čine još i Pistachio Cream i Vanilla Cream. Pistaciju i vaniliju sam izostavila u ovom postu, jer su mi to nekako mirisi za hladnije mjesece, a sada dok smo u ljetu posvetit ću se malini i naranči, odlični, voćni kandidati, koje sam morala odmah isprobati :) Cijelu liniju i detalje možete vidjeti --> ovdje. Količina im je 250 ml. Regularna cijena im je 14,99 kn, no trenutno je spuštena na 12,74 kn.


20150728_174332




Ovi gelovi dolaze u bočicama plosnatog oblika, koji je već karakterističan za Afroditu. No, slikice koje su na naljepnicama su slatke, vintage i mogli bi pomisliti da se radi o nekom posebnom desertu :) Mame Vas da otvorite flašice i počnete udisati miomirise unutar njih :) Naljepnice me podsjećaju na omotnice nekih slatkih, voćnih jogurta :)



Ono što je ovim gelovima zajedničko i što u Kozmetika Afrodita obećavaju su ove tri stavke:



  • Slatko iskustvo pod tušem

  • Paraben & Paraffin & Silicone FREE

  • skin-friendly PH


Gelovi imaju tipičnu teksturu kremastih  gelova za tuširanje. Nisu kremasti kao neki kremasti losioni za tijelo, no nisu ni čisti gelasti gelovi :D Ugodan je osjećaj tuširanja s njima i osjećate mekoću teksture, te nema problema kod ispiranja. Lijepo se pjene u kombinaciji korištenja spužvice za pranje. 


U sebi imaju dodane kakao čestice, koje možete primijetiti već na slikama i koje osim što doprinose ugodnim mirisom, pružaju osjećaj svježe, njegovane i čiste kože. Čestice se skroz blago osjete prilikom tuširanja i ne pružaju piling kože, već vrše svoju funkciju čišćenja i njege.



Raspberry Cream


20150728_174511

Moj favorit u cijeloj kolekciji :) <3 Osvojio me ugodan, bogat, poseban miris, koji kupaonu toliko zamiriši da ona i nekoliko sati poslije miriši po malinama :) Gel miriši na onu varijantu mirisa maline, koju nalazite u gumenim bombonima. Ta malina je pomiješana s nekom slatkasto, gurmanskom notom, vjerojatno je taj kakao u pitanju :D Pri svakom tuširanju se jedva suzdržim da probam kakav okus ima ovaj gel :D



Sastojci:


Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Styrene / Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Caprylic / Capric Triglyceride, Tocopherol, Theobroma Cacao Shell Powder, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Helianthus Annuus Seed Oil, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, CI 14720



Orange Cream


20150728_174552

Prvo sam mislila da mi se neće svidjeti slatkasta varijanta naranče, no u Afroditi su pogodili onu notu slatkoće, koja mi se sviđa. Podjednako dominira kakao iz kojeg izvire lagana svježina naranče. Ni jedno ni drugo nije dominantno. Ovaj miris me podsjeća na miris file za kolače, u koju je pri miksanju dodan ekstrakt naranče :) Iako je ljetno vrijeme, a miris je prilično desertni i slastičarski, odgovara mi :)



Sastojci:


Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Sodium Chloride, Styrene / Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao Seed Butter, Theobroma Cacao Shell Powder, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Benzoate, D-Limonene, CI 47005, CI 15985


20150728_174438


Mirisi ovih gelova se zadržavaju na koži nekih sat, do dva nakon pranja :) Nisu intenzivni naravno, no osjećat ćete ugodni trag slatkoće neko vrijeme :)


Budući da su kremasti ne isušuju mi kožu, a kakao čestice ju ostavljaju glatkom, tako da onim danima kada se ne depiliram ne koristim nikakav losion za tijelo :)


*PR proizvodi



Jeste li isprobali ili želite isprobati Afroditine Cream Shower gel gelove za tuširanje? Koji Vam je najdraži i koji želite isprobati? Raspberry, Orange, Pistachio ili Vanilla? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3


 

You May Also Like

14 comments

  1. Potrosila sam pistace i sad razmisljam izmedju vanile i maline :D

    ReplyDelete
  2. savjetujem da ti započneš s malinom :D

    ReplyDelete
  3. Ajmeee....ovo nisam ni vidjela na policama trgovina! Morat ću isprobati malinu ili vaniliju :)

    ReplyDelete
  4. svakako iprobaj.. mirišu bajno i slasno <3

    ReplyDelete
  5. Samo čekam da se pojave kod nas pa da provjerim o kakvim se mirisnim slasticama toliko priča :D

    ReplyDelete
  6. baš me zanima koji će ti biti najmirisniji :D

    ReplyDelete
  7. Narandzu sam probala i odlicno mirise. :D

    ReplyDelete
  8. Hehe baš sam i ja danas počela tipkati recenziju i slažem se sa svim napisanim. Moj favorit je isto malina, pistacio mi malo čudno miriše :/

    ReplyDelete
  9. da, malina miriši savršenoo :D a pistaciju sam na kratko pomirisala, sjećam se da mi je bila teška za ovo vrijeme :D

    ReplyDelete