Ziaja ~ Natural Olive Micellar Water

by - Monday, August 10, 2015

Tema današnjeg posta je Ziaja micelarna voda bazirana na maslinovom ulju, koje joj je jedan od ključnih sastojaka, uz glicerin i provitamin B5. Ovo je druga po redu micelarna, koju sam ikad isprobala. Prva je bila poznata Garnierova za osjetljivu kožu. Garnier trošim kada sam kod dečka, a ova Ziajina mi je trenutno pomagalo kod skidanja šminke kada sam doma, pa ću ju usput malo usporediti s Garnierovom. Mišljenja su podvojena kada je tema ovaj proizvod, no ja ću odmah na početku reći da sam više u - Timu Ziaja, ako bi ju uspoređivala s Garnierovom. U nastavku ću objasniti zašto :)


20150810_130830



Što sve obećava ova micelarna? 



  • Nježno skidanje šminke

  • Preventivno djeluje protiv dehidracije kože

  • Kožu čini mekšom i tonizira ju

  • Smiruje iritacije

  • Dermatološki i oftamološki testiran proizvod


20150810_130855

Ovu micelarnu koristim kod skidanja šminke s očiju, iako njena prvotna namjera je i skidanje šminke i nečistoća s lica i vrata. Budući da joj je količina 200 ml (dvostruko je manja od Garnierove) ograničila sam se na područje očiju gdje najviše iskoristim proizvod, a ponekad ako sam stavila malo više pudera pređem i preko lica, s kojeg ostatak nečistoća mičem s nekim dnevnim gelom za čišćenje. 


Preporučuje se naravno korištenje uz pomoć blazinica. Ono zbog čega je meni ovaj proizvod bolji od Garnierovog je to što potrošim manje blazinica, a samim time i micelarne, kod otklanjanja šminke s očiju. S Ziaja micelarnom potrošim po jednu blazinicu na svakom oku i s trećom čistom mičem eventualne ostatke, dok s Garnierovom potrošim po dvije blazinice na svakom oku i s petom čistom mičem ostatke.


Osim tog svojstva, sviđa mi se što Ziajina micelarna ne ostavlja toliko "mokar" trag po licu i očima, kao Garnierova. Kada koristim Garnierovu blazinica je doslovno natopljena proizvodom, dok je s Ziajinom normalno namočena.


Neke cure su se žalile da su ih oči pekle od Ziaja micelarne, pa bi Vam najviše zbog toga htjela reći da unatoč mojim pohvalama nekako priđete ovom proizvodu bez velikih očekivanja, zato što nam svima različiti proizvodi odgovaraju. Možda Vas oduševi kao mene, a možda i ne.


Ono što ja mogu reći je da mene nikada nisu oči pekle od ove micelarne, a znala sam skidati debeli sloj tuša, maskare i crnu olovku s waterline-a i to sve s jednom blazinicom. Micelarna solidno i brzo briše šminku, te područje oko očiju ostavlja umirenim.


U Ziaja su naglasili da je pogodna i za osobe koje nose kontaktne leće :)


20150810_130926


Ako sam dan provela bez šminke, tada navečer nakon normalnog i temeljitog pranja lica, pređem s micelarnom lagano preko cijele površine lica i vrata i na blazinici se vidi da je micelarna zahvatila sakrivenu prljavštinu. Uz to, ostavlja lice lagano osvježenim, umirenim i na dodir uvjerljivije čistim :D


Jedina mana koju vidim kod ove micelarne je količina, koja je kako sam i prije navela - 200 ml. Količina sama po sebi nije loša, jer se ova micelarna ne troši kod mene tako brzo kao Garnierova (koja je 400 ml), ali opet mislim da bi nam svima bilo oku ugodnije da se radi o količini od 400, ili barem 300 ml :D Budući da joj se cijena kreće oko 33 kune :)


Micelarna nema nikakav miris, zato je jako zahvalna za koristiti i na ovim vrućinama, kada mi svaki uočljiviji miris smeta :D


20150810_130842


Proizvod je namijenjen svim tipovima kože :)


*PR proizvod



Jeste li isprobali ovu Ziaja micelarnu vodu? Koja je Vaša najdraža micelarna?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

15 comments

  1. Isprobala sam Bioderma Sensibio i Garnier. Garnier mi nije bila ni približno dobra kao Bioderma, koju obavezno koristim svako jutro i svaku večer. :)

    ReplyDelete
  2. Biodermu moram isprobati :D svi ju hvale i kažu da nema bolje :D

    ReplyDelete
  3. Nakon Biobaze, mislim da je ova iduca, zvuci taman za moju kozu! :) xo

    ReplyDelete
  4. Ovakva mala bočica je pogodna za putovanja tako da ću je sigurno isprobati jer jako volim micelarne. sada sam na kraju sa mixinom i jako je dobra :)

    ReplyDelete
  5. da istina :D super je praktična za nositi u torbi / koferu :D
    Mixina mi je isto u planu za isprobati :D

    ReplyDelete
  6. Probala sam ju nekoliko puta i nije mi bila ništa ekstra posebno, ali nije da sam zapravo i uspjela steći neki dojam jer sam je dala seki pošto je ponestalo njezine...trenutno koristim Biobazinu :)

    ReplyDelete
  7. kakva ti je Biobazina? Vidjela sam da su i oko nje mišljenja podvojena

    ReplyDelete
  8. Volim Ziaju, imala sam kremu koja je ok i dvije kupke koje su odlične i sve miriši preeefino :) Ovo nisam isprobala, još.

    ReplyDelete
  9. Nisam probala Ziaja micelarnu niti bilo koju drugu, ono znam, sram me bilo ali ja šminku skidam vlažnim maramicama i gelom za umivanje te mi ta kombinacija ne stvara nikakve probleme oko kože lica. Bojim se probati Garnier jer sam čitala da su neki imali probleme sa njom, uglavnom ne znam možda čak i nju kupim za početak :D Super recenzija, temeljita kao i uvijek :)

    ReplyDelete
  10. da, meni se jako sviđa miris linije proizvoda od kozjeg mlijeka :D nešto posebno <3

    ReplyDelete
  11. ma bitno je da si našla način kako ti je najbolje i najugodnije skinuti :D
    kod tih micelarnih stvarno sve ovisi od osobe do osobe.. konkretno ovu Ziajninu puno cura voli, ali ih puno i ne voli :D
    hvala ti <3

    ReplyDelete
  12. Meni nažalost ova micelarna nikako ne odgovara :( i baš mi je žao jer u biti volim ziaja proizvode općenito, pogotovo kreme za lice i gelove za tuširanje. Drago mi je što nekom odgovara. Meni je super garnier micelarna :)
    P.S.blog ti je super :)

    Lp,
    A

    ReplyDelete
  13. hvala puno na pohvali za blog :D <3
    te micelarne su nekak kao i maskare, dosta individualne hehe :D u biti sva ta šminka i preparati :D

    ReplyDelete