Slatke sitnice s Wholesalebuying stranice

by - Saturday, June 18, 2016

Donosim još jedan post o novim stvarima s Wholesalebuying stranice. Ovoga puta sam se odlučila za nekoliko zanimljivih sitnica koje su mi već pri prvom posjetu stranice zaokupirale pozornost, no nekako sam ih uvijek bacala u drugi plan i razmišljala na način - "budem ih drugom prilikom naručila." Kako se lijepa suradnja s njima nastavila, tako je ovo bila idealna prilika da dođu u moje ruke. Radi se kistovima za šminkanje, slatkom malom organizatoru za kozmetiku i džepnom satu :) Sitnice kojoj svakoj djevojci trebaju :D :D 



7PCS Pro Metal Techniques Brush Facial Blush Foundation Cosmetic Makeup Brushes Set



Ovim kistovima sam se najviše radovala i njih sam stvarno planirala sama naručiti. Izgledaju mi divno i elegantno, a izgledom podsjećaju kao da su htjeli napraviti kopiju Real Techniques Bold Metals Collection kistova. Već na prvi pogled djeluju dosta kvalitetno, dlake su mekane i pristojno guste. Drške su im predivne. Dobijete 7 dosta iskoristivih kistova. Vjerujem da ću ih koristiti većinu, posebno kist za puder u kamenu, za rumenilo, za konturiranje, za blendanje sjenila,... To su kistovi s kojima baratam svaki dan. Najmanje mi se čini, u mom slučaju, iskoristivima Triangle Foundation, kist koji dolazi u trokutastom obliku i čini mi se da je namijenjen za nanošenje tekućeg pudera i Kist za nanošenje eyelinera, jer nikada ne koristim tuševe u gelu, a ne čini mi se korisnim ni za popunjavanje obrva, jer obrve uvijek popunjavam olovkom. Mogao bi biti koristan za nanošenje sjenila na waterline, jer je dosta tanak i precizan. Ako Vas zanima detaljnija recenzija ovih kistova javite. 

Link i cijena ovih kistova --> OVDJE

Cosmetic organizer makeup drawers Display Box Acrylic Plum Blossom Case



Organizator za kozmetiku koji dolazi u cvjetnom obliku i zbog toga je idealan za svaki radni / kozmetički stol, jer se može zgurati u kut, ne zauzima puno prostora, a u njega mogu staviti sitnice koje svakodnevno koristim. Može se raditi o kozmetici, a super je i za neki uredski pribor. Gore na slici sam samo dala ideju što se sve može poredati u njega, ali i na samoj sredini ima mjesta za pohranu užih stvari, tipa kistova za oči, olovaka za oči, običnih olovaka za pisanje i sl. Dobit ćete ga u pripadajućoj kartonskoj kutiji, tako da je prilikom transporta dodatno zaštićen. Meni je ovo preslatko i vjerojatno ću kroz vrijeme svašta nešto pohranjivati u njega :)

Link i cijena ovog organizatora --> OVDJE

Retro Vintage Style Steampunk Quartz Pendant Chain Clock Pocket Watch


Nisam baš dobro čitala naziv ovog artikla kada sam odabrala da mi njega pošalju. Naime iz nekog razloga sam mislila da se radi o lančiću, koji kao privjesak ima džepni sat, jer nešto slično već posjedujem, ali u drugoj boji, a ovaj mi se činio kao odličan dodatak kolekciji. No zapravo se radi o pravom džepnom satu, kojeg mogu zakvačiti za džep :D :D Ne vjerujem da ću ga ikada na ovaj način koristiti, ali smatram da će biti slatka dekoracija / dodatak fotografijama za blog i instagram :D Svejedno mi je drago da je došao do mene :)

Link i cijena ovog džepnog sata --> OVDJE


*PR pokloni

Što Vam se od prikazanog najviše sviđa? Imate li neki prijedlog što da si naručim s Wholesalebuying stranice? 


Hvala na čitanju!!

Ivana <3 <3

You May Also Like

10 comments

  1. I ja imam ove kistove i zadovoljna sam, bas su dobri za tu cijenu :)

    ReplyDelete
  2. kistovi mi se sviđaju.
    može recenzija? i ako može slika svakog kista posebno i njegov opis- tj namjena :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. može, onda će dobiti temeljit / poseban post :D

      Delete
  3. Imam ove kistove i jako sam zadovoljna njima.

    ReplyDelete
  4. Ovaj najveći kist mi se najviše sviđa, dobro bih ga iskoristila :) A sat je isto predivan. Kao što kažeš, ako ništa drugo onda kao rekvizit :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. da mislim da će i on biti jedan od najkorištenijih i kod mene <3
      da, za slike će sat biti super, pdoći će ih :D

      Delete