Hello Beauty | Detangling četka za kosu s baršunom

by - Sunday, May 14, 2017

Hello Beauty detangling četka za kosu je već bila gost na mom blogu i to prije dvije godine. Četka me tada toliko oduševila i još uvijek je u odličnom stanju, još uvijek četkam kosu s njom i iako su vidni tragovi korištenja, ona svoj posao obavlja odlično. Tog posta možete se prisjetiti --> OVDJE. No, ne ponavljam post o istom proizvodu, jer danas predstavljam i recenziram novitet u Bipa drogerijama - Hello Beauty četku ovoga puta presvučenu baršunom. Baršun nije jedina novost, već i sam izgled, odnosno zupci četke. 



Otkud inspiracija za baršun? 

Posljednjih nekoliko godina baršun je u potpunosti zavladao modnom scenom. Ova popularna tkanina udomaćila se i na brojnim modnim dodacima kao i na dodacima u kozmetičkom priboru.
Hello Beauty Detangling četka za kosu s baršunom jedinstvena je upravo po baršunu kao glavnom materijalu koji je čini još ljepšom i efektnijom. 
Četke dolaze u dvije boje - light pink (kakva je moja) i magenta. 



Ova, baršunasta četka, kada bi ju usporedila sa starom zebrastom, ima više zubaca, gušće raspoređenih. Nisam išla brojati, ali mi se ovako vizualno čini. I sam osjećaj na kosi je mekši. Sa starom sam u početku imala manjih problema, jer me malo grebala po vlasištu, dok ova odmah mekano sjedne na kosu, učinkovito ju češlja bez čupanja. Na mokroj kosi prolazi bez problema, iako uvijek stavljam sredstvo za lakše raščešljavanje kose i zaštitu od toplinskih uređaja, ali i na suhoj se ponaša odlično, lako klizi i daje joj sjaj. 


Primijetila sam da su zupci ove četke sve kraći kada se ide prema unutrašnjosti, tj. na krajevima su najduži i što se bliže samom centru postaju kraći. Vjerojatno od tud razlog zašto tako neodoljivo klize po glavi i ergonomski se prilagode njenom obliku. 
Staru zebrastu Hello Beauty četku sam više puta znala oprati i time sačuvati njenu kvalitetu i funkciju. Uvijek se iznova začudim koliko se gadosti može nakupiti u jednoj četki, iako s ovakvim četkama kosu najčešće četkam dok je jako čista. Preporučujem da sve četke i češljeve s vremena na vrijeme operete. Ono što ja napravim je da u jedan lavor pustim tople vode i stavim sredstvo za pranje suđa, jer ako može maknut masnoću s tanjura, može maknuti i sve nakupine iz jedne četke. Zatim ovakve četke okrenem naopačke, tako da su zupci unutra, a češalj samo uronim. Ostavim tako pola sata - sat i onda počnem prati i ispirati. Izgledaju puno bolje, miriše bolje i ono što je isto bitno - češljaju bolje, jer nisu više opterećene zaostalim vlasima i viškom proizvoda. 

Nastavljam voljeti Hello Beauty četke, za cijenu od 52,90 kn dobijete odličnu detangling četku koja će Vas dugo služiti. Možete je pronaći u Bipa drogerijama :)


Jeste li isprobali koju Hello Beauty Detangling četku za kosu? Na koji način perete svoje četke?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

2 comments

  1. Ajme, izgleda prefora s tim baršunom :)

    Ja imam Tangle Teezer četku i nije me baš oduševila jer mi jako naelektrizira kosu pa sam nabavila Wet brush i ona mi se puno više sviđa. A i plus je što izgleda kao obična četka, na ovakav oblik mi se baš teško naviknut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za wet brush sam čula baš puno pohvala i voljela bi isprobati :D
      da, baš su unijeli fora materijal na četke :D

      Delete