theBalm | HOT MAMA

by - Friday, September 09, 2016

Recenziram drugu po redu theBalm mamu na svom blogu, a to je rumenilo naziva - Hot Mama. U proljeće ste imali priliku kod mene čitati o Bahama Mama bronzeru --> OVDJE. Taj proizvod je i dalje moj najdraži, basic bronzer. Siguran proizvod za kojim mogu posegnuti bilo kada, bilo da se šminkam na brzinu ili to radim detaljnije. Kako me se dojmila Hot Mama pročitajte u nastavku...


Sve dok nisam ovaj proizvod dobila na recenziju i proučila ambalažu i natpise na njoj iz bliza, nisam znala da je ovo poznato rumenilo, zapravo i sjenilo, tj. zamišljeno je da bude 2u1 proizvod. Znam da je šminka igra i ne postoje pravila, već se svaki proizvod može koristiti kako to pojedincu odgovara, ali fora je vidjeti kako je brend ovo zamislio. Općenito mi se sviđa višefunkcionalnost theBalm proizvoda, a to sam posebno doživjela koristeći Autobalm California paletu, koju sam recenzirala --> OVDJE.


Ambalaža je vrlo slatka i privlačna, te ne zauzima mnogo mjesta u koju god torbicu da ga stavim. Vrlo je sve kompaktno, te se magnetski zatvara, pa nema prijetnje da će se poklopac potrgati ili olabaviti od previše otvaranja i zatvaranja. 
Ono što posebno volim kod theBalm ambalaža (uz njihov preslatki retro dizajn) je i uvijek prisutno ogledalo te ako ih nosite negdje sa sobom, ne morate spremati i posebno džepno ogledalce. Uštedite na prostoru.




Ono što me odmah osvojilo kod ovog rumenila je njegovo minimalno, skoro nikakvo trušenje. Kist može slobodno šetati po njemu, ali nećete završiti s onim ružnim krugom rumenila na licu.
Kada sam nijansu vidjela samo u ambalaži mislila sam da nema šanse da ovo rumenilo ikad koristim kao sjenilo, ali zapravo se radi o zahvalnoj rozo-breskva nijansi iz koje prodire zlatni shimmer. Na očima može biti u službi nježnog, skoro pa neutralnog sjenila, dok lice predivno osvježi. Zapravo izgleda kao prirodno zarumenjeno lice s highlight naglaskom.
Iako je ključ zdrave i lijepe kože lica njeno redovito čišćenje i njega, s ovim rumenilo dodatno naglasim njen lijep i zdravi sjaj. 
Hot Mama se može postepeno i prirodno nadograđivati, ovisno o tome kakav look i intenzitet boje želite postići. Mislim da je idealna za koristiti ljeti, kako bi naglasila brončanu kožu i minimalizam proizvoda na njoj, ali i zimi kako bi podigla lice i izbacila sivilo iz njega :) 

TheBalm proizvodi se mogu naći u Bipi, Martimexu i Mulleru, a cijena ovog rumenila je 154,90 kn. 

*PR proizvod

Jeste li isprobali HOT MAMA-u? Koji je Vaš najdraži theBalm proizvod?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

12 comments

  1. Obozavam theBalm! Mislim da ce uskoro stici i u Srbiju i jako se radujem tome. Imam Bahama Mama bronzer koji je i meni najdrazi, Fratboy rumenilo koje obozavam, Sexy Mama puder koji daje divan mat ali prirodan izgled licu i naravno najbolji hajlajter Mary- Lou :) Rado bih probala i ovo rumenilo! Cula sam da su im mat tecni ruzevi odlicni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. od svega što si nabrojala jako bi htjela isprobati Sexy Mamu :D tako da moja kolekcija Mama bude kompletna, a i čula sam stvarno mnogo pohvala za taj puder :)
      ma ja bih htjela posjedovati vse njihovo :D to bi bilo idealno :D

      Delete
  2. Predivna boja naš ono što se meni sviđa :D Za sada imam samo paletu sjenila ali baš si želim jedno rumenilo ili bronzer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mislim da će ti njihov Bahama Mama odgocarati :D odličan bronzer

      Delete
  3. obozavam ovo rumenilo, bas je nekako posebno zbog boje i teksture, odlicno se hvata za kist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, zahvalno rumenilo, koje se može nositi svakodnevno, a ipak se istaknulo u mojoj kolekciji rumenila <3

      Delete
  4. Prepredivno rumenilo! Već dugo mi je na wl. :(
    Obožavam ovakve nijanse i nikad mi ih nije dosta, ali nemam još ni jedno sa shimmerom. :D
    Drago mi je što ti se na kraju ipak svidjelo. ;) (zavidim!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, baš je poseban tah shimmer, divno naglasi jagodice i daje licu zdravi i dotjeran izgled <3 nadam se da ćeš uskoro doći do svog primjerka :)

      Delete
  5. Jedno od rijetkih sa breskvastim u sebi koji bi voljela imati! :)

    ReplyDelete
  6. Aaaa moja wl TheBalm proizvoda se stalno povećava :( predivna boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ulovi neko sniženje njihovo :D ovo rumenilo je nekako essential :D

      Delete