Empty products #4

by - Monday, September 15, 2014

Vrijeme je za novi Empty products post. Više puta sam spomenula da volim ovakve postove i Youtube videe, jer su korisni, a i dobro je znati da neke od proizvoda stvarno koristimo i trošimo do kraja :) Iako se najčešće radi o šamponima i gelovima za tuširanje, meni to ne predstavlja problem, jer sam puno puta u potrazi za preporukom dobrog šampona, regeneratora, paste za zube i svim tim "običnim" preparatima koje koristimo svakodnevno i koji su nam najpotrebniji.


Moj zadnji Empty products #3 post možete pročitati -> ovdje. Tu sam spominjala odličan maslac za tijelo, koji sam riješila u tri tjedna :D


20140914_134519



Lijepo ih je vidjeti ovako na hrpi potrošene :D Jednu ambalažu neću baciti, kasnije o njoj :D


20140914_135529



Head & Shoulders ~ Total Care, šampon protiv peruti 


Head&Shoulders šampone nisam koristila od osnovne škole. Za mene su uvijek bili kvalitetni šamponi, ali me kod njih mučilo što jako peckaju za oči, pa sam ih počela izbjegavati. Ovu jednostavnu verziju-Total Care sam kupila, jer mi se pojavila perut. Šampon me uspješno riješio peruti, odlično je prao kosu, rješavao ju masnoće, ljuskica i svih sličnih stvari Pri tome ju nije isušivao. Dao joj je lijep volumen i uspješno ju pripremao za regenerator/masku. Dodatna stvar koju je omogućio je i lijep sjaj kose :)



Cien~kremasti gel za tuširanje od bademovog ulja i ekstrakta marelice


Ovaj gel je mama slučajno kupila u Lidlu-u i ja sam ostala oduševljena njegovom kvalitetom. Zadovoljavajuće je kremast, ali se lako pijeni. Lijepo opere kožu i njeguje ju. Kombinacija mirisa marelice i badema je posebna i svaki puta me oraspoloži. Dobijete 300 ml proizvoda, za desetak kuna. Čini mi se da možete birati između tri vrste. Svakako dajte šansu Cien proizvodima.


20140914_135434



Balea ~ gel za tuširanje s uljnim perlicama- cvijet jabuke


Simpatičan i poseban gel za tuširanje, za kojeg mi je drago da sam isprobala. Nježno roze je boje i u sebi ima sitne, žućkaste uljne perlice, koje se utrljavanjem gela na kožu "razbijaju" i oslobađa se ulje, koje odmah da sjaj mokroj koži. Nisam primijetila da te uljne perlice posebno pomažu njezi moje kože, jer nije suha i zahtjevna. Ali svakako se užitak tuširati s ovim gelom zbog neodoljivog mirisa i osjećaja perlica na koži :)



Balea ~ gel za tuširanje - Melon Tango


Odmah sam se zaljubila u miris ovog gela, jer neodoljivo miriši po lubenici, i po mirisu bi ga se lako moglo zamijeniti za sok :) Veselila me njegova ambalaža i miris koji se oslobađao prilikom tuširanja. Taj miris se, kao kod većine Baleinih gelova nije zadržavao na mojoj koži, niti ju je gel posebno njegovao. No ne zamjeram mu, svake godine se veselim Baleinim LE proizvodima :)



Yves Rocher ~ gel piling za tuširanje 


Proizvod kojeg sam recenzirala -> ovdje. Ovo je hibrid pilinga za tijelo i gela za tuširanje, nije skroz piling, a nije ni samo gel za tuširanje. Pružao mi je lijepo osvježenje, njegu i relaksaciju pri ljetnim tuširanjima. Vjerno miriši po kupinama. Svakako ću ga nabaviti za sljedeće ljeto, jer volim osjećaj čistoće koji pruža. 


20140914_135548



Balea ~ What you Need - gel za tuširanje 


Još jedan Balein gel za tuširanje i još jedan njihov LE proizvod s veselom ambalažom :) Kupila sam ga na proljeće i s njim dobivate divan cvjetni miris. Gel je čiste gelaste teksture, nije ni malo kremast, miris se ne zadržava, ali me iznenadilo koliko se lijepo pjeni u kombinaciji sa spužvicom za tuširanje. Svakako lijepo opere tijelo. Još jedan jeftin, solidan gel za tuširanje. Ah, koliko ih ima :D



Balea ~ kremasto-uljni losion za tijelo s uljem koštica grožđa i mirisom pistacija 


Proizvod kojem sam posvetila recenziju i smjestila ga među svoje Balea favorite. Recenziju možete pročitati -> ovdje. Ovaj losion je bio i ostao moj favorit u njezi tijela. Mislim da mi je to najdraža stvar za mazanje uz Afroditin 100 % SPA maslac za tijelo. 


Razlog zašto mi se sviđa ovaj balzam je taj što miriši slatkasto po pistacijama, ali nije zagušujuć miris, već taman. Tekstura mu je posebna kremasto-uljasta, i uživam u ritualima mazanja tijela s njim nakon tuširanja. Lijepo njeguje kožu, ostavlja taj prekrasni, bogati uljasti osjećaj na njoj, ali to vam neće smetati ako se nakon tuširanja odmah oblačite u uske tajce ili hlače. Nije agresivan za kožu nakon depiliranja. Ma savršen losion <3


20140914_135706



Balea~MED pjena za pranje lica i vrata Ultra Sensitive


Proizvod koji je imao svoju Recenziju i bio je smješten u moje Everyday Beauty Favorites. U ta dva posta sam napisala dovoljno informacija o njemu, pa ako Vas zanima kliknite na njih :) :)



Afrodita ~ Deep Cleansing Antibacterial Effect


Proizvod koji je zamišljen da bude - gel za čišćenje lica, piling i maska. Koristila sam samo u svrhu gela. Prvo me iznenadio miris ovog gela, jer miriši nekako slatkasto i lijepo, kako obično mirišu šamponi i gelovi za tuširanje. No miris nije težak niti neugodan. Onda me iznenadio proizvod, koji je stvarno dubinski čistio moju masnu kožu lica, i držao je masnu i uljastu T-zonu pod kontrolom, duže nego većina gelova. Ovaj gel se ni malo ne pjeni u dodiru s vodom i to me malo začudilo, ali to ne znači da ne čisti učinkovito. Nije mi jasno zašto ga nisam ponovo kupila, jer ima sve što tražim, ali ostale blogerice znaju tu čudnu potrebu za mijenjanjem proizvoda i/ili traganjem za novim. Ali mislim da ću ovog puta ponoviti kupnju.


Zaključak - gel koji učinkovito čisti masnu kožu, dugo ju štiti od ponovnog mašćenja, nastanak akni je minimalan, miris predivan i cijena prihvatljiva :)



Garnier ~ Eye make-up remover 2in1


Odstranjivač šminke s očiju, koji je došao u trgovine zajedno s popularnom Garnier micelarnom. Htjela sam biti posebna pa prvo njega isprobati. Namijenjen je učinkovitom skidanju svog make-upa s očiju, dok istovremeno njeguje trepavice. Ovaj odstranjivač nije ništa posebno za mene. Solidno skida šminku, ali mu treba nešto vremena da skine svu maskaru i tuš. Dosta je nježan za oči i nećete otkinuti trepavice dok skidate šminku s njim, ne sadrži ulje, pa ne ostavlja mastan trag za očima. Kupnju neću tako skoro ponoviti, jer mi trenutno ovo nije zanimljiv proizvod, pogotovo od kada sam otkrila ulje za skidanje šminke od Loko prirodna kozmetika, o kojem sam pisala u zadnjem postu :)


20140914_135811



Gliss Kur ~ regenerator u spreju


Ne mogu bez ovih  Gliss Kur regeneratora, isprobala sam već mnogo vrsta. Ovu stvar je nemoguće potrošiti, a ja ju koristim stalno. Taman kad mislite da ste na kraju, niste :D


I s ovim crnim sam bila zadovoljna, jer ima divan miris. Obavlja odličnu funkciju regeneriranja kose i lakšeg raščešljavanja. Daje kosi lijep sjaj i miris, koji se neko vrijeme zadržava :) Ne masti i ne otežava kosu :)



M-lady ~ pjena za depiliranje Purple Dream


Svaki put kupim neku drugu vrstu M-lady pjene za depiliranje. Zadnji put sam uzela ovu, jer me privukla posebna ambalaža. Čak i kad se radi o običnoj pjeni, mene ljubičasta boja osvoji :) S ovom pjenom nisam bila zadovoljna. Potrošila sam ju do kraja jer ne volim bacati stvari, ali nije obavljala svoju funkciju. Nije štitila moju kožu tijekom depiliranja, nekako je klizila s nje, zbog svoje rijetke i vodenaste teksture. Ne kupujem ju više.


20140914_140101



Garnier NEO


I sama sam isprobala ovaj dezodorans koji dolazi u obliku kreme. Isprobala sam Shower Clean varijantu. Ovaj proizvod štiti od neugodnih mirisa i lako ga je aplicirati. Ali kao i većina cura, primijetila sam da se pojačano znojim kad njega koristim, barem 3 puta više. Neću ga nastavljati kupovati.



Dove ~ Invisible dry 


Dugi niz godina, ovaj proizvod je moj favorit u borbi protiv znojenja. Ima ugodan/neutralan miris, brzo se upija, ne ostavlja tragove na odjeći NIKAD i na kraju ono najbitnije, ne znojim se  s njim. Svakako isprobajte :) Spomenula sam ga i u svom Everyday beauty favorites postu :)


 

20140914_140211

 

Armani code parfem 


Moj najnajdraži parfem :) Potrošila sam ga do kraja, ali nisam tužna, jer me čeka nova bočica :) Posvetit ću mu poseban post :) Ovu bočicu čuvam, jer mi je prelijepa i ne zaslužuje biti u smeću :)



Catrice liquid liner ~ Dating Joe Black 


Tekući tuš koji sam dugo koristila i voljela ga. Ima tanki aplikator, lako je nanositi tuš s njime. Ostavlja dosta tanku liniju i poprilično je pigmentiran. Ono što najviše volim kod njega je to što je na mojim očima trajan. Znala sam ga nositi po cijele dane i on je bio u istom obliku i intezitetu boje :) Preporučujem :D



L'oreal ~ Miss Manga maskara


Maskara za kojom sam poludjela zbog slatkih reklama i ideje da imam Manga trepavice :D Oduševila me i njena ambalaža. Kupila sam ju mahnito, bez da sam pretjerano čitale strane recenzije. Ostala sam razočarana. Kao što sam više puta rekla u komentarima kod kolegica blogerica, koje su ju recenzirale - nije mi jasna savitljiva drška, uopće mi ne pomaže kod apliciranja, samo mi smeta. Čini maskaru nestabilnom za korištenje. Maskara daje lijepu pigmentaciju, ali nikakav volumen. Ostavlja mi trepavice slijepljenima i čudnima. Ispada da ih imam manje nego što ih stvarno imam.  Ne kupujem više :)



Garnier Olia ~ regenerator


Mali regenerator koji se dobije uz Olia farbe za kosu. Same farbe nisu nešto - daju prekrasnu i realnu boju kao na kutiji, ali se jako brzo isperu. Niste se okrenuli i već ste opet na staroj boji :) Ali ovaj regenerator je pravi mali dragulj - ima očaravajuć miris, ostavlja kosu nestvarno mekanom i sjajnom. Kosa miriši jako dugo nakon njegove primjene. Potrošila sam već 3 ovakva :D


e




Što ste vi potrošile u zadnje vrijeme? Imamo li zajedničkih stvari?


Hvala na čitanju! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

41 comments

  1. Stvarno si bila vrijedna nema sta. :D
    I kod mene se nakupilo potrosenih stvarcica, samo nikako da osposobim stari ili kupim novi mob, pa da mogu normalno fotkat i pisat.. ;)

    Balea Med pjenu vec dugo planiram kupit, ali uvijek u DM-u nekako zaboravim na nju.

    L’oreal Miss Manga maskaru sam si i ja zeljala, ali ako ne daje volumen, onda meni od nje nema koristi, jer imam porilicno rijetke i kratke trepavice.

    <3

    ReplyDelete
  2. Balea MED svakako probaj :) za mene je sasvim dobar proizvod za čišćenje lica, ali i puder uspješno skida :) ne iritira ni malo, niti isušuje :)

    A za L'oreal Miss Mangu svi imaju drugačiji dojam i iskustvo, meni je baš lijepila i spajala trepavice i čudno je izgledalo,., pred kraj joj se formula čak malo poboljšala, ali tek nakon tri mjeseca korištenja kad je već trebala u smeće ići :) <3

    ReplyDelete
  3. Ovaj Garnier Neo me čeka u ormaru, sve me strah uopće ga isprobati nakon hrpe negativnih recenzija :D.
    Armani Code imam i obožavam <3.

    ReplyDelete
  4. Najviše me interesira ovaj Catrice tuš pa ga planiram isprobati. :)

    ReplyDelete
  5. isprobaj ga, možda tvoje tijelo drugačije reagira i bude ti super :) nikad ne znaš :D
    Armani code je ljubav <3

    ReplyDelete
  6. svakako probaj :D mislim da košta malo više od 30 kuna :D mene najviše oduševljava njegova trajnost :D

    ReplyDelete
  7. Ovdje ima lijep broj proizvoda, ali ja ništa od ovog nisam probala :D Balea What you need nisam ni vidjela da li je bio kod nas, pa prvi put vidim kod tebe. Ali hajde, svakako je LE, dolaze novi :D

    ReplyDelete
  8. Garnier Oliu koristim zbog tog regeneratora, i zato što ne smrdi po amonijaku već ima fini cvjetni miris. Ako samo pomirišim kutiju miris se osjeti :D Afroditu koristim kao masku kad mi je koža previše isušena raznim proizvodima za akne, vrlo je njegujuća.

    ReplyDelete
  9. istina :D i sama se uvijek radujem novim LE stvarčicama, svaki put me osvoji ambalaža, pa završim s previše proizvoda na blagajni :D
    ali po ovom Emptiesu se vidi da i potrošim, hehe! :D

    ReplyDelete
  10. daa :D ta kutija sama po sebi miriši :D što se tiče mirisa, ovoj boji nema ravne :D ali bi voljela da je samo mrvicu trajnija na mojoj kosi :D

    Taj Afroditin proizvod je pravo čudo za mene :D Očekivala sam da će biti solidan, ali ne ovoliko odličan proizvod :D

    ReplyDelete
  11. Balea Melon Tango proizvodi stvarno predivno mirisu, zao mi je da nisam nista kupila iz te kolekcije...super mi je sto si spomenula Armani Code haha, ajde da i mi potrosimo neki parfem :D Gliss sprej crni i ja volim, ima nekako najbolji miris od svih :) zadnje sam potrosila neke gelove za tusiranje i sampone, maskaru i suhi sampon, ali to je to vise manje, sminku rijetko kad potrosim. :D

    ReplyDelete
  12. Hm, nemamo ništa zajedničko, ali mi se sviđaju svi proizvodi koje si koristila. :)
    Ja najteže potrošim gelove za tuširanje i šampone jer ih imam jako puno u postavi, a obzirom da sam muškarac, šamponi mi se sporije troše jer imam kratku kosu. :D

    ReplyDelete
  13. i sama šminku nikako da potrošim, jedino one stvari koje koristim non-stop kroz nekoliko mjeseci, a i to je upitno :D
    I meni taj crni ima najbolji miris, kao neki parfem, i super mi je za hladno vrijeme :D

    ReplyDelete
  14. hehe, a ja sam mislila da baš svi trošimo najviše šampone i regeneratore.. ali sam zaboravila da njih najviše kupujemo zbog kojekakvih akcija i različitih mirisa, pa ih nagomilamo :D

    ReplyDelete
  15. Miss Manga zapravo i treba da slepi trepavice i učini ih čudnim :D Savitljiva drška je tu upravo zato da ih "natopi" maskarom - kako se meni čini lol. Inače to nije jedina maskara sa savitljivim zglobom.

    ReplyDelete
  16. super stvarcice i sve si lijepo opisala :)
    vidim da se puno njih zali na garnier deo da samo odmaze a ne pomaze :D

    ReplyDelete
  17. skužila sam što bi trebala napraviti, ali u mom slučaju do "sljepljenje" trepavica znači nestanak trepavica.. ta zamisao da ih natopi i slijepi možda funkcionira na nekom tko ima jako guste i dugačke, bogate trepavice,,
    znam da nije jedina sa savitljivom drškom, ali je prva koju sam koristila i meni je teško s tim baratati
    imala sam maskara koje se mogu skroz saviti i onda se može uhvatiti svaki dio trepavice, ali s ovom koja se samo lagano savija ja konkretno ne mogu ništa

    ReplyDelete
  18. Hvala ti :D trebalo mi je vremena da se sjetim što je točno koji proizvod radio :D budem stvarno počela voditi detaljne bilješke za idući Empties post :D
    ako imaš neki dezić kojem si duže vrijeme vjerna bolje preskoči Garnier NEO,, ali ako budeš znatiželjna/ ili on bude na nekom sniženju, probaj, možda tebi bude oke :D

    ReplyDelete
  19. Zanimljivi proizvodi :) Ja sam koristila balea melon tango i garnier deo. I taj dezić je i mene baš razočarao :( Još uvijek ga stavim tu i tamo, ali stvarno ne valja. Glis Kur regeneratore u spreju sam i ja koristila, bili su mi super i ne znam zašto sam uopće prestala. Budem kupila neki opet :)

    ReplyDelete
  20. Nakupilo se :D Vidim da se našlo i nekoliko dekorativnih proizvoda, njih mi je posebno drago vidjeti u ovakvom postu :) Armani code ♥

    ReplyDelete
  21. Mami kupujem Oliu i ona je zadovoljna :) ima dugu kosu, a Olia je jedina farba sa kojom može cijelu kosu obojati :) što se tiče Garnier Neo, nisam ga probala, ali sam probala Baleinu kremu koja mi je odlična, nema mirisa, ali se ni ne znojim :) ... Za cijenu od 10kn mi je odlična :D

    ReplyDelete
  22. da, znam da je nekima odromno razočaranje taj dezić, a imali smo velika očekivanja obzirom da je bio totalna novost :)
    Gliss Kur regeneratori su klasik već :D :D uvijem im se vraćamo :D

    ReplyDelete
  23. bilo je još nekih maskara u igri, što se dekorativne tiče, ali sam ih bacila slučajno, kad sam nedavno sobu čistila :D
    Armani Code <3 <3

    ReplyDelete
  24. Olia je super i ima je dosta, jako je nježna za kosu i čak ju regenerira na čudan način.. jedino etobrzo se ispere kod mene ,,,
    e tu Baleinu kremu nisam probala,a bome ni vidjela,, hvala ti na preporuci :D

    ReplyDelete
  25. Koooliko proizvoda :D
    Meni stres zna izazvati perut, ali mi nažalost onda ni Head & Shoulders ne pomaže tako da sam još u potrazi za dobrim šamponom u tim periodima. Garnier dvofazni je i meni bio razočaravajući, pogotovo kad ga usporedim s Lorealovim.
    Armani Code <3<3<3<3

    ReplyDelete
  26. da, nije taj odstranjivač baš nešto... nije da ne skida šminka, ali opet nije spektakularan i super efikasan :) sad se bacam na isprobavanje njihove micelarne, jer sam pročitala puno dobrih stvari o njoj :D
    Armani Code <3 <3 lijepo je vidjeti da nas ima puno koje ga volimo <3 <3

    ReplyDelete
  27. Garnier Neo me užasno zbunjuje haha toliko ljudi ga je hvalilo, onda je krenula lavina loših recenzija :D strah me da ga koristim xD Dijelimo ljubav prema Gliss-u :) Imala sam testere Armani Code parfema, stvarno je divan :D

    ReplyDelete
  28. meni je u početku korištenja se činio super, zbog predivnog mirisa i stvarno je štitio od neugodnog mirisa, ali sam s vremenom shvatila koliko se više znojim od njega... u odnosu na isto spomenuti Dove - tri puta više :D
    Vidjela sam u tvom postu da dijelimo ljubav prema Glissu :D
    Armani je najbolji <3

    ReplyDelete
  29. balea melon tango sam baš sinoć iscijedila do kraja ;)
    prazna ambalaža će mi uskoro zatrpati sobu, trebalo bi već napisati taj post :(

    ReplyDelete
  30. znam taj grozan osjećaj kad se smeće gomila, a nikako natipkat taj post xD xD
    napiši što prije, ja ih obožavam čitati xD

    ReplyDelete
  31. Baš sam razmišljala kupiti manga maskaru, ali nekako me ne privlači ideja sljepljenih trepavica. Vjerojatno ću je kupiti, čisto da isprobam.... :D I taj neo sam gledala, ali ako se još više znojiš od njega preskočit ću ga jer se ionako znojim previše. Već desetak god koristim fa roll on

    ReplyDelete
  32. probaj Mangu, neke cure su oduševljene s njom i trepavice im izgledaju lijepo i drugačije,, na meni nažalost ne izgleda oke hehe
    a za Neo sam čula od dosta cura isto da se više znoje, a sad možda tvoje tijelo drugačije reagira,,
    Fa roll onove mislim da nisam nikad probala, ali budem :D

    ReplyDelete
  33. Bacit ću oko na Catrice tuš, zainteresirala si me sad :D Imam Afroditin gel i baš je čudan na licu, ali kako kažeš, čisti super :D

    ReplyDelete
  34. da, ono imaš osjećaj da ga niš ne pere, jer se ne pjeni nit ga osjećaš baš na licu,, a zapravo obavlja izvrstan posao, sigurno ga kupujem ponovo :D :D

    ReplyDelete
  35. hhehe da! ali dobro, ovo su potrošeni proizvodi od 5. mjeseca :D već se sad počelo nakupljati za sljedeći empties post :D

    ReplyDelete
  36. Ja mislim da sam jedina koja dobije još više peruti od ovog head&shoulders-a :(
    Meni pomaže samo T-gel iz ljekarne :)
    Btw..i ja svoj Armani čuvam,žao mi bacit :P

    ReplyDelete
  37. nakon ovog moram isprobati regenerator u spreju :D

    ReplyDelete
  38. isprobaj svakako :D super je stvar, i olakšat će ti raščešljavanje kose za 100% :D

    ReplyDelete
  39. da, a to sve ovisi od kose :D meni je ovaj na svu sreću pomogao, no tko zna kako bi bilo da sam koristila neku drugu vrstu :)
    Da, prelijepa je bočica da bi ju se bacilo... :D

    ReplyDelete
  40. […] tekuće regeneratore, a moj kratak osvrt na jedan njihov regenerator možete pročitati u zadnjem Empty products #4 postu […]

    ReplyDelete